Merhaba, bilen bilir daha önceden toplam 2 kişiye Erzurum hediye etmiştim. İsterseniz o konulara bakabilirsiniz.
www.technopat.net
www.technopat.net
Önceki konuda ki bir kullanıcının tavsiyesini dinleyerek bu sefer 2 kişiye Erzurum hediye edeceğim. Ayrıca önceden bu hediyeyi kazanmak isteyen bir sürü kişi vardı. Fakat bu benim son sizlere son Erzurum hediyem. Oyunu Steam'den göndereceğim ve 4 kişi seçip aralarında tekrardan oylama yapıp kazananı belirleyeceğim.
Katılmak için:
-VAC yasağı olmamalı
-Sosyal'de en az 50 mesaja sahip olmanız gerek
Bunun dışında hediye yarın saat 20.00'da açıklanacak. Katılmak için 'Katılıyorum.' yazmanız yeterli.
Herkese bol şans!
Hediye: [Sonlandı] 1 kişiye Erzurum
Merhaba, geçen seferki gibi kazanamayanlar için Erzurum oyununu tekrar hediye etmek istiyorum. Oyunu Steam'den göndereceğim ve 3 kişi seçip aralarında tekrardan oylama yapıp kazananı belirleyeceğim. Katılmak için: -VAC yasağı olmamalı -Sosyal'de en az 50 mesaja sahip olmanız gerek Bunun...
Hediye: 1 kişiye Erzurum hediye
Merhaba, bugün @Tugr2064 isimli kullanıcının konusunda Erzurum oyununu hediye ettiğini gördüm ve bende 1 kişiye hediye etmek istedim. İsterseniz o çekilişe de katılabilirsiniz. https://www.technopat.net/sosyal/konu/1-kisiye-erzurum-hediye.2301578/ Hediye Steam'den gönderilecek ve saat bugün...
Önceki konuda ki bir kullanıcının tavsiyesini dinleyerek bu sefer 2 kişiye Erzurum hediye edeceğim. Ayrıca önceden bu hediyeyi kazanmak isteyen bir sürü kişi vardı. Fakat bu benim son sizlere son Erzurum hediyem. Oyunu Steam'den göndereceğim ve 4 kişi seçip aralarında tekrardan oylama yapıp kazananı belirleyeceğim.
Katılmak için:
-VAC yasağı olmamalı
-Sosyal'de en az 50 mesaja sahip olmanız gerek
Bunun dışında hediye yarın saat 20.00'da açıklanacak. Katılmak için 'Katılıyorum.' yazmanız yeterli.
Herkese bol şans!