Cagpachi Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 129 27 Mart 2021 #1 Eski bir monitör vardı, ben de bunu değerlendirmek için HDMI to VGA aldım fakat Windows 2. ekranı algılamıyor. Ana monitör: ASUS vge248qa. 2. monitör: Samsung SyncMaster 740n.
Eski bir monitör vardı, ben de bunu değerlendirmek için HDMI to VGA aldım fakat Windows 2. ekranı algılamıyor. Ana monitör: ASUS vge248qa. 2. monitör: Samsung SyncMaster 740n.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 27 Mart 2021 #2 Cagpachi dedi: Eski bir monitör vardı, ben de bunu değerlendirmek için HDMI to VGA aldım fakat Windows 2. ekranı algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücülerin çoğu çalışmıyor piyasadaki. Başka dönüştürücülere de bakın. Artı 0 Eksi
Cagpachi dedi: Eski bir monitör vardı, ben de bunu değerlendirmek için HDMI to VGA aldım fakat Windows 2. ekranı algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücülerin çoğu çalışmıyor piyasadaki. Başka dönüştürücülere de bakın.
KS KS Cagpachi Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 129 27 Mart 2021 #3 mutsuzfiberdolabı dedi: Dönüştürücülerin çoğu çalışmıyor piyasadaki. Başka dönüştürücülere de bakın. Genişletmek için tıkla... Dark DK HD AHDMIXVGA4 HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark DK HD AHDMIXVGA4 HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr dark hdmi to vga Modelleri, Fiyatları - Trendyol dark hdmi to vga ve sevdiÄin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol'da! www.trendyol.com öyle bir dönüştürücü gibi durmuyor başka tavsiyeniz var mı acaba? 2. Monitör ayarlarda var fakat Algıla dediğimde algılamıyor Artı 0 Eksi
mutsuzfiberdolabı dedi: Dönüştürücülerin çoğu çalışmıyor piyasadaki. Başka dönüştürücülere de bakın. Genişletmek için tıkla... Dark DK HD AHDMIXVGA4 HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark DK HD AHDMIXVGA4 HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr dark hdmi to vga Modelleri, Fiyatları - Trendyol dark hdmi to vga ve sevdiÄin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol'da! www.trendyol.com öyle bir dönüştürücü gibi durmuyor başka tavsiyeniz var mı acaba? 2. Monitör ayarlarda var fakat Algıla dediğimde algılamıyor
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 27 Mart 2021 #4 İkisi de ekran kartına bağlı, değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS Cagpachi Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 129 27 Mart 2021 #5 cengover_ekin dedi: İkisi de ekran kartına bağlı, değil mi? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden gözüküyor eğer bahsettiğiniz oysa Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: İkisi de ekran kartına bağlı, değil mi? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden gözüküyor eğer bahsettiğiniz oysa
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 27 Mart 2021 #6 Bazen dalgınlıkla birini ekran kartına birini anakarta bağlanıyor. Öğle olunca çalışmıyordu en son bildiğim kadarıyla. İkinci ekranınızı dönüştürücü olmadan bağlama şansınız var mı? Sadece ikinci ekranı bağlınca çalışıyor mu? Belki ekran bozuktur. Artı 0 Eksi
Bazen dalgınlıkla birini ekran kartına birini anakarta bağlanıyor. Öğle olunca çalışmıyordu en son bildiğim kadarıyla. İkinci ekranınızı dönüştürücü olmadan bağlama şansınız var mı? Sadece ikinci ekranı bağlınca çalışıyor mu? Belki ekran bozuktur.
KS KS Cagpachi Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 129 27 Mart 2021 #7 cengover_ekin dedi: Bazen dalgınlıkla birini ekran kartına birini anakarta bağlanıyor. Öğle olunca çalışmıyordu en son bildiğim kadarıyla. İkinci ekranınızı dönüştürücü olmadan bağlama şansınız var mı? Sadece ikinci ekranı bağlınca çalışıyor mu? Belki ekran bozuktur. Genişletmek için tıkla... kapatıp açmama gerek var mı bilgisayarı Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: Bazen dalgınlıkla birini ekran kartına birini anakarta bağlanıyor. Öğle olunca çalışmıyordu en son bildiğim kadarıyla. İkinci ekranınızı dönüştürücü olmadan bağlama şansınız var mı? Sadece ikinci ekranı bağlınca çalışıyor mu? Belki ekran bozuktur. Genişletmek için tıkla... kapatıp açmama gerek var mı bilgisayarı
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 27 Mart 2021 #8 Kapatıp açmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Cagpachi Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 129 27 Mart 2021 #9 Görüntü var hocam Artı 0 Eksi
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 27 Mart 2021 #10 Cagpachi dedi: Görüntü var hocam. Genişletmek için tıkla... Tek takınca mı görüntü var? Artı 0 Eksi