2. monitör önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci 11. Nesil Intel(R) Core(TM) i5-11600 @ 2.80GHz
Ekran Kartı NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti
İşletim Sistemi Windows 10
RAM 32 GB
Monitör
Dell G2722HS
Dell G2722HS modeli monitöre sahibim, çift monitör gerçekten işlerimi inanılmaz hızlandırıyor ve bilgisayara kullanım kolaylığı sağlıyor.

Sorum şu ki renge çok takan birisiyim, renkler ve boyut olabildiğince aynı olsun diye ikinci monitör olarak kullanmak için geçen gün Dell S2721HN aldım fakat koyu renklerde titreme yapıyordu ve DisplayPort yoktu, bu yüzden iade ettim. Yine Dell 2722HS almak mantıklı mı?

Fiyat farkı koyup şu monitörü birincil kullan, mevcut monitörünü ikinci olarak kullan diyeceğiniz modeller var mı? Teşekkürler.

Dell G2722HS modeli monitöre sahibim, çift monitör gerçekten işlerimi inanılmaz hızlandırıyor ve bilgisayara kullanım kolaylığı sağlıyor.

Sorum şu ki renge çok takan birisiyim, renkler ve boyut olabildiğince aynı olsun diye ikinci monitör olarak kullanmak için geçen gün Dell S2721HN aldım fakat koyu renklerde titreme yapıyordu ve DisplayPort yoktu, bu yüzden iade ettim. Yine Dell 2722HS almak mantıklı mı?

Fiyat farkı koyup şu monitörü birincil kullan, mevcut monitörünü ikinci olarak kullan diyeceğiniz modeller var mı? Teşekkürler.
Bütçe ne kadar? Eğer 5k civarındaysa ve mevcut monitörünüzden memnunsanız bundan bir tane daha alın.

Hocam sisteminiz müsait ise 2K bir monitöre geçmek isteyebilirsiniz. ben 32" 165Hz 2K LG monitör kullanıyorum önce büyük mü dedim ama şu anda vazgeçemiyorum. Yanında da eski 17" 1080p60Hz monitörüm üvey evlat gibi duruyor. Boyut farkı ekstrem olmasına rağmen koymuyor bana.

Düzgün renk için iyi bir IPS veya VA panel alın. Renk gamutu için de incelemelere bakın biraz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı