Çözüldü 2 monitör oyun oynarken nasıl birleştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oxcean_0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İNTEL İ5 14600KF RTX4070 32GB 6000MHZ RAM 1TB SSD 1000W NZXT H9 Elite
Meslek
ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ
2 adet monitör kullanıyorum bunların alltakinde veya üsttekinde oyunu tek ekran bir şekilde oynayabiliyorum fakat 2 monitör sanki tek bir monitörmüş gibi oynamak istiyorum, yapılabilir mi? Detaylı yazarsanız sevinirim.

Çözüm
Ekran kartınızın sürücülerini biraz kurcalayın. NVIDIA Denetim Masası'ya da Catalyst Control Center'da ayarı olması lazım.
İki monitörü oyun oynamak için tek bir büyük ekran olarak kullanmak için, önce bunları bilgisayarınıza bağlayın ve Windows Görüntü Ayarları'nda “Genişlet” modunu seçerek yapılandırın. Ardından oyun ayarlarını açın ve çözünürlüğü her iki monitörün birleşik alanına uyacak şekilde ayarlayın (örneğin iki 1920x1080 monitör için 3840x1080). Ek ayarlar için NVIDIA veya AMD kontrol panelini kullanarak grafik kartınızın çoklu monitör yapılandırmalarını desteklediğinden emin olun. Bundan sonra, her iki ekranda da doğru şekilde görüntülendiğinden emin olmak için oyunu test edin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı