2. monitörde imleç kayboluyor

Silahsız Kuvvet

Hectopat
Yer
İstanbul Silivri Selimpaşa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
H110M GAMİNG
AMD RADEON RX570 MSİ GAMİNG X
İNTEL CORE İ5 6402P
CORSAİR VEGEANCE 2X8 3200 MHZ
AFOX 240 GB SSD
BARRACUDA 500 GB HDD
2. monitörümü PC'ye DVI girişi ile bağlıyorum ana monitörümü DisplayPort ile bağlıyorum, 2 monitöre de başlangıçta görüntü geliyor fakat masaüstü sekmesi 1. monitörde yok 2. monitörde görüntü var ama onu da hareket ettiremiyorum. İmleç 1 monitörde kalıyor. 1. monitörüm ASUS VG24vqe anlamadığım şey neden 1. monitörde görüntü gidiyor.

2. monitörümü PC'ye DVI girişi ile bağlıyorum ana monitörümü DisplayPort ile bağlıyorum, 2 monitöre de başlangıçta görüntü geliyor fakat masaüstü sekmesi 1. monitörde yok 2. monitörde görüntü var ama onu da hareket ettiremiyorum. İmleç 1 monitörde kalıyor. 1. monitörüm ASUS VG24vqe anlamadığım şey neden 1. monitörde görüntü gidiyor.
Başlat+P tuşuna bastığınızda sağ tarafta çıkan bölümde UZAT sekmesini seçip denediniz mi?

Evet denedim

1. Monitör görüntü olmadığı için 1. Monitörü kapadım ve 2. Den denedim olmadı
Masaüstüne sağ tık yaparak Görüntü Ayarları'na tıkladıktan sonra Birden Çok Ekran bölümünde Gelişmiş Görüntü Ayarları 'na girerek çıkan sekmede 1. veya 2. ekranı seçip birde öyle deneyin.

Masaüstüne sağ tık yaparak Görüntü Ayarları'na tıkladıktan sonra Birden Çok Ekran bölümünde Gelişmiş Görüntü Ayarları 'na girerek çıkan sekmede 1. veya 2. ekranı seçip bir de öyle deneyin.

Hocam asıl sorun zaten 1. Monitöre ekran gelmiyor kapatıyorum monitörü 2. Monitöre öyle geçiş yapıyorum imlecim nedense 2. Monitöre gelmiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı