PC açılırken monitörde çizgi çıkıp kayboluyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu görüntüyü bilgisayar açılırken çıkan BIOS/Anakart boot ekranında mı alıyorsun yoksa Windows başladığı zaman mı?
Bende normal şekilde açılıyor bios zamanı 8.8 Saniye öyle bir problemim yok.

BIOS zamanını sormuyorum dostum, diyorum ki bu aldığın görüntü hatasını monitor açılır açılmaz mı alıyorsun yoksa işletim sistemi açılırken mi? Bunu soruyorum.
Sistem açılırken 1. Asus yazısı geliyor bende o yuvarlak şey dönmüyor 2. Asus yazısı geliyor gidiyor o sırada geliyor hemen açtığımda gelmiyor.

Aygıt yöneticisinde "monitor" sekmesinde ne yazıyor? Birde monitorunun tam modeli nedir?
Pnp monitör hocam sizin problem tam nedir peki ben de size yardım edeyim.
Aygıt yöneticisinde "monitor" sekmesinde ne yazıyor? Bir de monitorunun tam modeli nedir?

Sizin sorun ilk açılışta mı geliyor hocam?
PnP monitör hocam sizin problem tam nedir peki ben de size yardım edeyim.

Sizin sorun ilk açılışta mı geliyor hocam?

@Sir Benjamin hocam rahatsız ediyorum ama benim şu konuyla bir bakar mısınız sorun değil aslında ama kafama takıldı bir şey olur mu?

Son düzenleme:
@BMKJURB

Eğer direkt yok olan bir şeyse sorun olacağını sanmıyorum. Panel ile alakalı olabilir belki, monitörler uzmanlık alanım değil pek.

@BMKJURB

Eğer direkt yok olan bir şeyse sorun olacağını sanmıyorum. Panel ile alakalı olabilir belki, monitörler uzmanlık alanım değil pek.

Direk kayboluyor kullanımda bir problem yok hocam 1. ASUS yazısı geliyor 2.si geliyor ve 2.si giderken siyah ekranda geliyor hemen gidiyor saliselik sürüyor panelde sıkıntı olacağını düşünüyorum çünkü normal kullanımda hiçbir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı