Bilgisayarı uzunca bir süre kullandıktan sonra restlediğin zaman gene aynı hatayı alıyor musun?
Bilgisayarı uzunca bir süre kullandıktan sonra restlediğin zaman gene aynı hatayı alıyor musun?
Denemedim sen alıyor musun peki?
Bende normal şekilde açılıyor bios zamanı 8.8 Saniye öyle bir problemim yok.Peki bu görüntüyü bilgisayar açılırken çıkan BIOS/Anakart boot ekranında mı alıyorsun yoksa Windows başladığı zaman mı?
BIOS zamanını sormuyorum dostum, diyorum ki bu aldığın görüntü hatasını monitor açılır açılmaz mı alıyorsun yoksa işletim sistemi açılırken mi? Bunu soruyorum.Bende normal şekilde açılıyor bios zamanı 8.8 Saniye öyle bir problemim yok.
Sistem açılırken 1. Asus yazısı geliyor bende o yuvarlak şey dönmüyor 2. Asus yazısı geliyor gidiyor o sırada geliyor hemen açtığımda gelmiyor.BIOS zamanını sormuyorum dostum, diyorum ki bu aldığın görüntü hatasını monitor açılır açılmaz mı alıyorsun yoksa işletim sistemi açılırken mi? Bunu soruyorum.
Aygıt yöneticisinde "monitor" sekmesinde ne yazıyor? Birde monitorunun tam modeli nedir?Sistem açılırken 1. Asus yazısı geliyor bende o yuvarlak şey dönmüyor 2. Asus yazısı geliyor gidiyor o sırada geliyor hemen açtığımda gelmiyor.
Pnp monitör hocam sizin problem tam nedir peki ben de size yardım edeyim.Aygıt yöneticisinde "monitor" sekmesinde ne yazıyor? Birde monitorunun tam modeli nedir?
Aygıt yöneticisinde "monitor" sekmesinde ne yazıyor? Bir de monitorunun tam modeli nedir?
PnP monitör hocam sizin problem tam nedir peki ben de size yardım edeyim.
Sizin sorun ilk açılışta mı geliyor hocam?
@BMKJURB
Eğer direkt yok olan bir şeyse sorun olacağını sanmıyorum. Panel ile alakalı olabilir belki, monitörler uzmanlık alanım değil pek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.