2. Monitörü Ana Ekran Yapma

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Bilgisayarınıza iki monitör birden bağlı lakin sonradan bağladığınız ikinci monitörü ana ekran yapmak istyorsunuz.

• Bunun için masaüstüne sağ tıklayın ve görüntü ayarları deyin:

Görüntü ayarları.jpg

• Açılan pencereden ikinci monitörünüzü seçin:
    upload_2017-3-27_12-22-32.png

• Bir sonraki adımda da "Bunu ana ekranım yap" kutucuğunu işaretleyin. Artık o ekran doğrudan ana ekranınız olacaktır.

bunu ana ekran yap.jpg

Yanlışlıkla 2.ekranı 1. olarak ayarladım şimdi de 1.ekranı 1.ekran olarak ayarlayamıyorum resimdeki gibi yazı ve kutu soluk mouse ile üstüne gelince hiçbirşey olmuyor nedenini bilen varmıdır ?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 6.798
Yanlışlıkla 2.ekranı 1. olarak ayarladım şimdi de 1.ekranı 1.ekran olarak ayarlayamıyorum resimdeki gibi yazı ve kutu soluk mouse ile üstüne gelince hiçbirşey olmuyor nedenini bilen varmıdır ?
Çünkü "yalnızca 2 üzerinde göster" seçilmiş. O seçeneği "Bu ekranları genişlet" olarak seçin. Daha sonra yukarıda ana ekran yapmak istediğiniz ekranı seçip altta yer alan "ana ekranım yap" seçeneğini işaretleyin.

@@160634

Çünkü "yalnızca 2 üzerinde göster" seçilmiş. O seçeneği "Bu ekranları genişlet" olarak seçin. Daha sonra yukarıda ana ekran yapmak istediğiniz ekranı seçip altta yer alan "ana ekranım yap" seçeneğini işaretleyin.

@@160634
Yaptım. Oyunların çift ekranı nasıl oluyor? Vega 8 kullandığım için mi yok?

Bilgisayarınıza iki monitör birden bağlı lakin sonradan bağladığınız ikinci monitörü ana ekran yapmak istyorsunuz.

Allah razı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı