2. monitörü dönüştürücü ile kullanmak

Vivaldi12

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Girişimci
Elimde eski bilgisayarımdan kalan bir monitör var ve bu monitörü ikinci monitör olarak kullanmak istiyorum. Fakat Elimdeki diğer monitör HDMI veya Display Port desteklemiyor. Dönüştürücü kullanırsam sıkıntı yaşar mıyım, yoksa bir zararı veya farkı olmaz mı? Kullanacağım dönüştürücü Display Port'dan VGA olacak. Bu arada ekran kartım 1650 Super.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde eski bilgisayarımdan kalan bir monitör var ve bu monitörü ikinci monitör olarak kullanmak istiyorum. Fakat Elimdeki diğer monitör HDMI veya Display Port desteklemiyor. Dönüştürücü kullanırsam sıkıntı yaşar mıyım, yoksa bir zararı veya farkı olmaz mı? Kullanacağım dönüştürücü Display Port'dan VGA olacak. Bu arada ekran kartım 1650 Super.
bu işi yapabilirseniz buraya dönüş yaparmısınız hangi kablo ve nasıl yanlış anlamadıysam monitörlerinizden biri VGA çıkışlı bende de aynı durum var olursa bende faydalanmak isterim.

Bu işi yapabilirseniz buraya dönüş yapar mısınız hangi kablo ve nasıl yanlış anlamadıysam monitörlerinizden biri VGA çıkışlı bende de aynı durum var olursa bende faydalanmak isterim.

Hocam şu aralar denemeyi düşünmüyorum. Henüz kablo almadım. Fakat yaparsam haberdar ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı