2. monitörümü nasıl konumlandırmalıyım?

Doğru ama benim konuyu açma amacım acaba bu monitörü üst kısma böyle çapraz duracak şekilde montaj yapamaz mıyız?
Ya montaj yapacağız ya masa değiştireceğiz ya da kasayı alta koyacağız.

Montaj için arkadaşın dediği apart lazım, monitörleri yan yana koymak için hem dolabı hem kasayı indirmek lazım, 2 monitör olsun kasa masada olsun diyorsan masa değişecek başka bir şey aklıma gelmiyor.

O güzelim kasayı aşağı koyma bence. Yeni bir masa al hem senin mouse alanın rahatlar hem de 2 monıtoru yan yana koyabilirsin.

Katılıyorum o mouse alanının genişlemesi kadar büyük bir nimet görmedim ben.

Doğru ama benim konuyu açma amacım acaba bu monitörü üst kısma böyle çapraz duracak şekilde montaj yapamaz mıyız?
Ya montaj yapacağız ya masa değiştireceğiz ya da kasayı alta koyacağız.

Yeni masa almasak peki o üst dolabın altına gelecek böyle şu şekilde /==/ montajlayamaz mıyız?

Hocam maddi durumunuz yoksa mecburi olarak aşağıya koycaksınız kasayı. Boşu boşuna uğraşmayın derim.

Bakınız bu şekilde bi montaj yapamaz mıyız?

Dosya Ekleri

• 2. monitörümü nasıl konumlandırmalıyım 1.jpg
    2. monitörümü nasıl konumlandırmalıyım 1.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 48
O güzelim kasayı aşağı koyma bence. Yeni bir masa al hem senin mouse alanın rahatlar hem de 2 monıtoru yan yana koyabilirsin.
Montaj yaparızda monitör üstüne ama şimdi mouse alanı dediniz ya hem o hem monitörün normal montajsız durması için beni masa almaya ittiniz bakın şimdi.

Montaj için arkadaşın dediği apart lazım, monitörleri yan yana koymak için hem dolabı hem kasayı indirmek lazım, 2 monitör olsun kasa masada olsun diyorsan masa değişecek başka bir şey aklıma gelmiyor.

Katılıyorum o mouse alanının genişlemesi kadar büyük bir nimet görmedim ben.
Harbiden doğru söylüyorsunuz en mantıklısı hem mouse alanı ve rahat kullanım için yeni masa.

Hocam maddi durumunuz yoksa mecburi olarak aşağıya koycaksınız kasayı. Boşu boşuna uğraşmayın derim.
Masa alırım ya o kadarda sıfır değilim. :::D

@Gökdeniz. Z @FeritS0 @Mando9098 hepinize teşekkürler mecbur masa önerisi konusu açacağız. :D

Harbiden doğru söylüyorsunuz en mantıklısı hem mouse alanı ve rahat kullanım için yeni masa.

Masa alırım ya o kadar da sıfır değilim::D

@Gökdeniz. Z @FeritS0 @Mando9098 hepinize teşekkürler mecbur masa önerisi konusu açacağız. :D

Şu ana kadar masaya 1 kurus para ödemedim :D apartta kaldıgım için binadaki en büyük masayı kaptım diyebilirz bu konuda şanslıyım masaya para ödemedim.

Merhaba arkadaşlar fotoğraflar görmüş olduğunuz üzere masam, kasam ve monitörlerim bu şekilde.
Ana monitörüm 24inç AOC 24G2SPU/BK. yan monitörümde 18, 5inç Casper LCD monitör.
Şimdi ana monitör olduğu yerde iyi fakat küçük monitörü yanına koysam kasayı kaldırmam lazım.
Ben de küçük monitörü üst kısma monte etmek istiyorum ama deneyim ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Uzun zaman önce de bu konuyu açmıştım fakat hiç yanıt alamamıştım, şimdi yardımcı olursanız sevinirim.

Alttaki küçük bölmeye taşı kasayı ve küçük monitörüde tam köşeye sana bakacak şekilde koy

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı