Çözüldü 2. monitorü dönüştürücü ile kullanmak FPS kaybına yol açar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Znet

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sorum size biraz ilginç gelebilir ama VGA çıkışlı bir monitörüm var, dönüştürücü ile HDMI'a dönüştürüp ekran kartına girmeyi düşünüyorum. Bu konuda biraz araştırma yapmıştım ve FPS kaybına yol açar vs. gibi şeyler yazanlar olmuş, bu konuda beni aydınlatabilir misiniz? Bu arada bahsettiğim monitör ana monitörüm olmayacak, yan ekran olarak kullanacağım bahsettiğim monitörü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Dönüştürücü FPS düşürmez. Yan ekranda ağır bir iş yapmıyorsan o da FPS düşürmez.

Dönüştürücü FPS düşürmez. Yan ekranda ağır bir iş yapmıyorsan o da FPS düşürmez.

Çözüm
Hocam eski sistemimde ekran kartındaki HDMI portu bozuk olduğu için yan monitörü HDMI > VGA dönüştürücü ile kullanıyordum. Kalite kaybı, renk kaybı vs. kesinlikle oluyor, FPS kaybı hissetmedim. Ama yan monitör olduğu için çok da önemsememiştim.

Hocam zaten monitör allaha emanet yani kalite kaybını önemsemem, yazılımcı olduğum için sadece kod bloklarına falan bakarım o monitörde, renk kalitesi önemsiz. Benim için sadece ana monitörümü ve bilgisayarimin performansını etkilememesi önemli

Yan ekranı zaten oyun oynarken kapalı olarak kullanıyorum çoğunlukla, açık olursa da whatsapp falan açık oluyor. İnsanlar fps ile alakalı şeyler yazınca danışmak istedim yine de, teşekkür ederim

Belirttiğim gibi. Yan ekranda ağır bir iş yapmazsan performans düşüşü olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…