itgoeslike
Attopat
Bu arada oyun güzel. Battlefield veya büyük çapta savaş sevenler buna bayılacaktır ama oyunda optimizasyon sorunu var haberiniz olsun.
Edecek, bu gibi özel etkinlikler dışında haftada 1 oyun ücretsiz veriyor her zaman.9 Ocakta'da turmoil gelecekmiş ücretsiz. Yine ücretsiz oyun vermeye devam edecekler mi? Yılbaşından bağımsız, haftada 1 kere olsa bile.
Güldürdünüz valla. Siz almayın. Hitap etmiyor demek ki. Sifu neHell Let Loose ilk kez duyuyorum insan ne bileyim ortalama bir bilindik oyun verirdi. Yav bir de Online imiş Allah kahretsin hileler yağmur gibi yağacak kesin. Neyse ki Sifu falan verdi Epic baba sağ olsun var olsun.
Epic Games'e o kadar laf etmiştim düzgün oyun ver diye. Dünün oyunu ve bugünün oyunu çok iyimiş. Teşekkürler Epic GamesEki Görüntüle 2387094
Epic Games'in her gün 1 oyun bedava verdiği etkinlikte 2 Ocak son bedava oyunu Hell Let Loose oldu! 19:00'da aktif olacak.
9 Ocak 19:00'a kadar kütüphanenize eklemeyi unutmayın.
Oyun sayfası: https://store.epicgames.com/tr/p/hell-let-loose-03f036
Gizemli oyun etkinliği bu oyunla birlikte sona erdi.
Şüpheniz olmasın hocam. Baya iyi oyundur severiz kendisiniBu oyun iyi midir ki ?
Karıştırdın BF5'in daha gerçekçisi. BF1 1. Dünya savaşında geçiyor. Bu oyun 2. Dünya savaşında geçiyor diye biliyorum. Söyleyesim geldiBu BF1 ama daha gerçekçi hali değil miydi? NOBK'un bir videosundan öyle hatırlıyorum.
Ne yazık ki benimde aynı hocam iade talebi olusturacagim galiba Steam e (30 saatim var)Daha geçen ay aldım bende 11 dolara. En büyük korkum bedava olunca hile sayısının artacak olması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.