Ücretsiz Epic Games 2 Ocak bedava oyunu Hell Let Loose

9 Ocakta'da turmoil gelecekmiş ücretsiz. Yine ücretsiz oyun vermeye devam edecekler mi? Yılbaşından bağımsız, haftada 1 kere olsa bile.
Edecek, bu gibi özel etkinlikler dışında haftada 1 oyun ücretsiz veriyor her zaman.

Bu sene bayağı iyi oyun verdiler bence en iyileri Dredge, Hot Wheels, Sifu, Ghostrunner2 ve bugun verilen oyun. Birsürü oyun dağıttılar. Hatta dediklerim iyi oyunlar. Zaten bugün verilen çok iyi. Ama hala beğenmeyenler var.

Hell Let Loose ilk kez duyuyorum insan ne bileyim ortalama bir bilindik oyun verirdi. Yav bir de Online imiş Allah kahretsin hileler yağmur gibi yağacak kesin. Neyse ki Sifu falan verdi Epic baba sağ olsun var olsun.
Güldürdünüz valla. Siz almayın. Hitap etmiyor demek ki. Sifu ne 🤣 Bedava verilmese haberim olmazdı. Hell let loose dan fps oynayan herkesin haberi olmuştur.

Eki Görüntüle 2387094

Epic Games'in her gün 1 oyun bedava verdiği etkinlikte 2 Ocak son bedava oyunu Hell Let Loose oldu! 19:00'da aktif olacak.

9 Ocak 19:00'a kadar kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

Oyun sayfası: https://store.epicgames.com/tr/p/hell-let-loose-03f036

Gizemli oyun etkinliği bu oyunla birlikte sona erdi.
Epic Games'e o kadar laf etmiştim düzgün oyun ver diye. Dünün oyunu ve bugünün oyunu çok iyimiş. Teşekkürler Epic Games👍

Ek not: arkadaşlar bu oyunu uzun zamandır almak istiyordum eğer siz de gerçekçi savaş oyunlarını seviyorsanız (örnek olarak squad, battlefield gibi) sizin için çok iyi bir oyundur. Bunu sevmeyenler için de dün Kingdom come: deliverance verdi. Son iki oyunu iyi seçmişler.

Bu oyun iyi midir ki ?
Şüpheniz olmasın hocam. Baya iyi oyundur severiz kendisini😅

Bu BF1 ama daha gerçekçi hali değil miydi? NOBK'un bir videosundan öyle hatırlıyorum.
Karıştırdın BF5'in daha gerçekçisi. BF1 1. Dünya savaşında geçiyor. Bu oyun 2. Dünya savaşında geçiyor diye biliyorum. Söyleyesim geldi😀

Bana hitap etmiyor bu oyun. Bu yıl verilen oyunlardan Ghostrunner 2 ve Sifu aldım sadece. Bu 2 oyundan memnunum. Teşekkürler Epic Games. Gelecek yılbaşı için GTA Trilogy Definitive bekliyorum. Sadece bunu verse bile olur.

Epic Games'ten ücretsiz oyun dışında en büyük dileğim arayüzünü yenileyip Steam tarzı kaliteli ve stabil hızlı yapması.

Oyuna gelecek olursak online verilen oyunlarda GTA V'de gördüğümüz gibi umarım hileler basılmaz. (Son güncellemelerle gelen BattleEye yazılımı hariç)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı