Ücretsiz Epic Games 2 Ocak bedava oyunu Hell Let Loose

Şöyle son oyuna özeldaha iyi Single Player bir şey beklerdim ama beleşse konarız, ne de olsa beleş diye Sims oynamış insanım ben.

Epic Games cidden bu sene güzel oyunlar verdi bence yalan söylemeye gerek yok. Ne kötü ne iyi. Kütüphanemde oynayacağım güzel oyunlar oldu. Alacağım oyunları bedava vermesi de beni mutlıu etti. Epic Games gerçekten seviyorum. Şu anda alacağım şu 2 oyunu kaçırmak istemiyorum. Bu fiyata hiçbir yerde bu oyunları alamam. :)

Skyrim modlamak istiyorsan indirim varken Steam'den al yoksa modlama da sıkıntı yaşarsın.

Daha gömülmeyen oyun görmedim bedava oyun konularında…

Dosya Ekleri

• IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    274,8 KB · Görüntüleme: 59
Epic games cidden bu sene güzel oyunlar verdi bence yalan söylemeye gerek yok. Ne kötü ne iyi. Kütüphanemde oynayacağım güzel oyunlar oldu. Alacağım oyunları bedava vermesi de beni mutlıu etti. Epic games gerçekten seviyorum. Şuanda alacağım şu 2 oyunu kaçırmak istemiyorum. Bu fiyata hiçbir yerde bu oyunları alamam. :)
Hocam, Bannerlord'u online oynamak isterseniz Steam'den almanız gerekiyor. Almadan önce dikkat etmek lazım.

Her Epic Games bedava oyun konusunda oyun iyide olsa kötüde olsa gömen insanlar görüyorsun ama sen sakin bir adamsın.

Dosya Ekleri

• chill2.PNG
    chill2.PNG
    73,9 KB · Görüntüleme: 50
Oyun iyi hoş da 1,999TL ne alaka şu oyuna. Fiyatlandırma yapmaya üşenip 999 basmış adamlar.
1735841514998.png

Bir sonraki oyunu da sayarsak istek listemden 5 tane oyunu bana "hediye" etti Epic Games, saygım arttı. Acaba TURMOIL'den sonra da haftalık ücretsiz oyun vermeye devam edecek mi, edecekse ne zamana kadar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı