Bu sene bayağı iyi oyun verdiler bence en iyileri Dredge, Hot Wheels, Sifu, Ghostrunner2 ve bugun verilen oyun. Birsürü oyun dağıttılar. Hatta dediklerim iyi oyunlar. Zaten bugün verilen çok iyi. Ama hala beğenmeyenler var.
Hell Let Loose ilk kez duyuyorum insan ne bileyim ortalama bir bilindik oyun verirdi. Yav bir de Online imiş Allah kahretsin hileler yağmur gibi yağacak kesin. Neyse ki Sifu falan verdi Epic baba sağ olsun var olsun.
Güldürdünüz valla. Siz almayın. Hitap etmiyor demek ki. Sifu ne Bedava verilmese haberim olmazdı. Hell let loose dan fps oynayan herkesin haberi olmuştur.
Epic Games'e o kadar laf etmiştim düzgün oyun ver diye. Dünün oyunu ve bugünün oyunu çok iyimiş. Teşekkürler Epic Games
Ek not: arkadaşlar bu oyunu uzun zamandır almak istiyordum eğer siz de gerçekçi savaş oyunlarını seviyorsanız (örnek olarak squad, battlefield gibi) sizin için çok iyi bir oyundur. Bunu sevmeyenler için de dün Kingdom come: deliverance verdi. Son iki oyunu iyi seçmişler.
Kendilerini yıllardır o kadar yenileyemediler ki platform her an kapanıp gidecekmiş havasında. Tüm kütüphane bedava olsa da şuradan oyun oynayasım gelmiyor kesinlikle.
Bana hitap etmiyor bu oyun. Bu yıl verilen oyunlardan Ghostrunner 2 ve Sifu aldım sadece. Bu 2 oyundan memnunum. Teşekkürler Epic Games. Gelecek yılbaşı için GTA Trilogy Definitive bekliyorum. Sadece bunu verse bile olur.