Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diğer anakart GA-P35-DS3R olması lazım. Birisi DDR2 diğeri de DDR3 RAM destekliyor. Bütün bileşenleri söyleyebilirseniz bazı bileşenleri satarak güzel bir şeyler yapılabilir.
Intel® Core™ 2 yeni 45nm çok-çekirdekli işlemci desteği Eşsiz sistem performansı için DDR2 1066 belleği destekler Eşsiz grafik performansı için PCI Express x16 özelliği SATA 3Gb/s ile RAID Özelliği Desteği Blu-ray için DTS Connect özellikli ALC889A ile yüksek kalitede kayıpsız ses desteği...
Ekran kartının modelini yazabilir misiniz? Biri pasif diğeri fan soğutmalı galiba. Fan soğutmalı daha iyi duruyor. Anakartlara baktım. Birbirinin zıttı gibiler. Ben anakartların özelliklerini yazayım.
Gigabyte :
İntel destekli
DDR2
Asus :
AMD destekli ( Soket : FM2+ )
DDR3
yani pek birşey değiştiremezsin. Belki soğutucu değişir ama soket farklılıklarında olacağını zannetmiyorum. Anakart olarak Asus olanı tercih et çünkü Asus daha yeni. PSU nedir onları söyle.
Sata kobloları, HDD, Fan, ( Güçlü ve kaliteli ise. ) PSU, ( Daha iyi görünüyorsa ve daha kaliteli ise. ) kasa gibi şeyleri öbüründen alarak diğerinin üzerine inşa et. Ben olsam sistemi ASUS'un üzerine inşaa ederim. Gigabyte çok daha eski.