2 PC'den 1 PC çıkarma

cladra

Hectopat
Arkadaşlar elimde 2 kasa var ikisini birleştirip güzel bir şey yapacağım. Yardımcı olur musunuz hangisinin neyi daha iyi?

1559494275198.jpeg
1559494290983.jpeg

Diğer anakart GA-P35-DS3R olması lazım. Birisi DDR2 diğeri de DDR3 RAM destekliyor. Bütün bileşenleri söyleyebilirseniz bazı bileşenleri satarak güzel bir şeyler yapılabilir.

Galiba bu anakart.

Ekran kartının modelini yazabilir misiniz? Biri pasif diğeri fan soğutmalı galiba. Fan soğutmalı daha iyi duruyor. Anakartlara baktım. Birbirinin zıttı gibiler. Ben anakartların özelliklerini yazayım.

Gigabyte :

İntel destekli
DDR2

Asus :

AMD destekli ( Soket : FM2+ )
DDR3

yani pek birşey değiştiremezsin. Belki soğutucu değişir ama soket farklılıklarında olacağını zannetmiyorum. Anakart olarak Asus olanı tercih et çünkü Asus daha yeni. PSU nedir onları söyle.

Sata kobloları, HDD, Fan, ( Güçlü ve kaliteli ise. ) PSU, ( Daha iyi görünüyorsa ve daha kaliteli ise. ) kasa gibi şeyleri öbüründen alarak diğerinin üzerine inşa et. Ben olsam sistemi ASUS'un üzerine inşaa ederim. Gigabyte çok daha eski.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı