Azuha
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Ben kablonun ucuna şu butondan takmıştım, eğer o şekilde olmasını istiyorsanız siz de şu butondan takarak kullanabilirsiniz. En yakın elektronikçiye giderek 5-10 liraya alabileceğiniz ürünler, lehim yapmayı bilen arkadaşınız yoksa onu da TV tamircisine falan götürüp lehimletirsiniz.Merhabalar.
Fotoğraftaki kablodan arıyorum. Amazon'da YURTDIŞI olarak var fakat ben yurtiçi hemen alabileceğim bir yer arıyorum.
Teşekkürler.
Buton problem değil, anakarta gireceği 2 pin'li soketi bulmak problem. Bir de bulunduğum yerde elektrikçi yok(yazlık yer). O yüzden online, fotoğraftaki gibi bir soket/kablo/buton arıyorum.
O da büyük elektronikçilerde bulunabilir ama zaten 2 pinli olmak zorunda değil, 2 tane 1 pinli de işinizi görecektir ki onu bulmak çok kolay, 1 tane dişi-dişi jumper olayı çözer.Buton problem değil, anakarta gireceği 2 pin'li soketi bulmak problem. Bir de bulunduğum yerde elektrikçi yok(yazlık yer). O yüzden online, fotoğraftaki gibi bir soket/kablo/buton arıyorum.
Aynen dediğiniz gibi, 2 pinli de olmak zorunda değil, 2 tane 1 pinli dişi de olur.O da büyük elektronikçilerde bulunabilir ama zaten 2 pinli olmak zorunda değil, 2 tane 1 pinli de işinizi görecektir ki onu bulmak çok kolay, 1 tane dişi-dişi jumper olayı çözer.
Pek bulabileceğinizi zannetmiyorum, çok giden bir şey olmadığından stokta tutmak istenmeyen mallardandır tahminimce. Umarım bulursunuz.
Ben de göremedim, umarım başka arkadaşlar görüp yazarlar. Yine bulamazsanız, 500 mesajınız da olsaydı, ikinci el kategorisinde sizin için ilan açar ben yapıp gönderirdim ama maalesef 500 mesajı şartı var ikinci el kategorisinde.Aynen dediğiniz gibi, 2 pinli de olmak zorunda değil, 2 tane 1 pinli dişi de olur.
Size denk gelirse burada paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Düşünceniz için teşekkür ederim. Umarım bilen biri bu konuyu görür de ben de işimi çözebilirim.Ben de göremedim, umarım başka arkadaşlar görüp yazarlar. Yine bulamazsanız, 500 mesajınız da olsaydı, ikinci el kategorisinde sizin için ilan açar ben yapıp gönderirdim ama maalesef 500 mesajı şartı var ikinci el kategorisinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.