2. RAM uyumluluğu

Yer
Red Bull Ring
Merhaba bilgisayarımda 8 GB RAM bulunmakta özellikleri şu şekilde: Kingston sx Hynix DDR4 8 GB, 2666MHz, 16 GB yapmak için bunun aynısından almak istiyorum. Şöyle bir tane buldum uyumlu mudur? Sizin de önerilerinize açığım.

Dosya Ekleri

• cpu1.JPG
    cpu1.JPG
    31,7 KB · Görüntüleme: 57
  • cpu2.JPG
    cpu2.JPG
    43,8 KB · Görüntüleme: 54
Bence bir sıkıntı çıkmayacaktır çünkü DDR4 RAM'lerde bu sorun pek olmuyor bazen farklı MHz farklı marka alsan bile sorunsuz çalıştırabiliyorsun.

Merhaba bilgisayarımda 8 GB RAM bulunmakta özellikleri şu şekilde: Kingston sx Hynix DDR4 8 GB, 2666MHz, 16 GB yapmak için bunun aynısından almak istiyorum. Şöyle bir tane buldum uyumlu mudur? Sizin de önerilerinize açığım.

Hocam ben olsam elimdeki 8'i satıp 16'lık set alırım çünkü o RAM'ler birlikte test ediliyor.

CL değeri almayı düşündüğüm ram'de 16 yazıyor benim şu an kullandığım ise 19 bir problem olur mu ?
Hocam ben olsam elimdeki 8'i satıp 16'lık set alırım çünkü o RAM'ler birlikte test ediliyor.
O işler biraz bana göre değil yani alıcı bulması uzun, onun yerine ben 2 tane takmayı tercih ediyorum bir sorun olur mu ki ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı