Steam 2 saatten fazla oynanmış oyun iade edilir mi?

Kuyaş

Femtopat
Daha fazla  
2 gün önce Steam'den FIFA 23 aldım, oyunu sistemim zor kaldırıyor ve oyunu beğenmedim.. Oyunu iade etmek istedim 3 kez iade talebinde bulundum fakat 3'ü de kabul edilmedi 3.5 saat oynadığım için fakat ben bundan birkaç ay önce ranch Simulator almıstım 2 saatten fazla oynamama rağmen iade talebim kabul edildi. İki oyun arasında benim bilmediğim bir kural falan mı var anlamadım?

Son düzenleme:
Bir oyunu 2 saatin biraz üstünde iade almışlardı. FIFA 23 2 gün önce aldım. 82 dk oynanmış gösteriyor ama hala ana menüye bile giremedim. İade etmeyeceğim ama sistem yetersizliği gibi şeyler deyip şansınızı deneyebilirsiniz.

Steam'ın kurallarına göre bir mesaj attım dostum seninde bana yanlış mantığında beğenmeme işareti atman yanlış olur.
Kesin hükmüne vardığın için attım hocam. Verdiğin bilgi yanlış değil zaten. Arkadaşım 11 saat oynadığı oyunu iade ettirdi mantıklı bir açıklama ile. İstersen geri çekeyim ifadeyi buyur.

Bazen istisnalar olabiliyor, kabul ettikleri oluyor. İade etme şansınız yok demek yanlış olur. @florieyollarda "beğenmedim" ifade atma sebebiniz nedir? Benim doğru bilgi verip sizin yanlış bilgi vermiş olmanızdan kaynaklı mı?

İfade atarken hesap veriyor muyduk? Bilmiyordum gerçekten...

Kesin hükmüne vardığın için attım hocam. Verdiğin bilgi yanlış değil zaten. Arkadaşım 11 saat oynadığı oyunu iade ettirdi mantıklı bir açıklama ile. İstersen geri çekeyim buyur.

Kesin hüküm zaten Steam'ın kurallarına göre fakat 11 saat oyunu iade etmesi gerçekten çok ilginç şaşırdım vallahi :D

2 gün önce Steam'den FIFA 23 aldım, oyunu sistemim zor kaldırıyor ve oyunu beğenmedim. Oyunu iade etmek istiyorum fakat 3.5 saat oynadım oyunu iade edebilme şansım var mı?

Ben Pacify almıştım 2 yıl önce kötü bir bilgisayarım var diye 117 dakika oynayıp iade etmiştim kasıyor diye. Sonra arkadaşlarla bir daha aldım 2.3 saat oynadım(oyunu bitirdik) iade ettim kabul ettiler.

2 gün önce Steam'den FIFA 23 aldım, oyunu sistemim zor kaldırıyor ve oyunu beğenmedim. Oyunu iade etmek istiyorum fakat 3.5 saat oynadım oyunu iade edebilme şansım var mı?
2 saat ve 14 gün kısıtlaması var fakat bu bazı durumlarda esnetilebiliyor, geçmişte 4 saat hatta 12 saat oynama süremin olduğu oyun iade etmiş olduğumdan biliyorum. Oyunu iade ederken yaşadığınız sorunu detaylı belirtirseniz iadenizin kabul edileceğini düşünüyorum.

14 gün tutma, 2 saat oynama sınırlarından birisini aşınca biraz zor bir ihtimal. Bir de üçüncü parti etkinleştirme olunca(EA Games hesabı) daha da zor. İstersen desteğe yazarak şansını dene.

Sistem özelliklerini de yaz bence. Eğer sayfada yazanları karşıladığı halde kötü performans varsa belki iade alırlar.

Valve, help.steampowered.com ile gönderilen iade talebi doğrultusunda 2 saatten az oynanmış (çevrimiçi, çevrimdışı ve paylaşılmış kütüphane oynama süreleri dahil) ve satın alım işlemi üzerinden 14 günden fazla geçmemiş isteklere geri ödeme yapacaktır. Açıkladığımız iade kurallarının dışında kalıyor olsanız bile talep gönderin, biz inceleriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı