Steam 7 saat oynanmış oyun iade edilir mi?

HydrAA00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba geçen hafta Steam'den FC 25 aldım ancak oyunda kasma sorunu yaşıyorum ve oyun çok hoşuma gitmedi. Oyunu 7 saat oynadım bu süre zarfında oyunun kasma sorununu vs. düzeltmeye çalıştım, sizce oyun iade talebim kabul edilir mi?

Herkesin ezberden salladığı bilgilerin aksine evet iade edebilirsin yeterince uğraşırsan. Kasma sorununu Steam desteğe bildir çözmeye çalışacaklardır çözemedikleri durumda para iadesi alman çok olası.

1734372214540.png

Deneyin. Sans var. Ama zor.

Kasma sorunu gerekçesi varsa saat süresi de biraz fazla dahi olsa Steam destek tarafına özellikle kasma ve donma oynanmıyor şeklinde yazın ispat edin. Belki oluru var.

Merhaba geçen hafta Steam'den FC 25 aldım ancak oyunda kasma sorunu yaşıyorum ve oyun çok hoşuma gitmedi. Oyunu 7 saat oynadım bu süre zarfında oyunun kasma sorununu vs. düzeltmeye çalıştım, sizce oyun iade talebim kabul edilir mi?

Hocam satın aldıktan sonra 14 gün geçmemiş ve 2 saatten fazla oynamamış olmanız gerekiyor.

İmkansız hocam, bir keresinde NFS Unbound almıştım 2,1 saat olmasına rağmen iade talebim kabul edilmişti, o süreyi az aşarsan kabul edebiliyorlar ama sen 7 saat oynamışsın pek mümkün değil.

Steam'de 3.7 saat oynadığım bir oyunu açılmadığından dolayı iade isteği atmıştım ve kabul edilmişti. Arada istisnalar olabiliyor ama bu istisnalar için bile oynama süreniz çok fazla. 7 saatin kabul edilmesi imkansız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı