Merhaba geçen hafta Steam'den FC 25 aldım ancak oyunda kasma sorunu yaşıyorum ve oyun çok hoşuma gitmedi. Oyunu 7 saat oynadım bu süre zarfında oyunun kasma sorununu vs. düzeltmeye çalıştım, sizce oyun iade talebim kabul edilir mi?
en fazla 2 saat kabul ediyolar.Merhaba geçen hafta Steam'den FC 25 aldım ancak oyunda kasma sorunu yaşıyorum ve oyun çok hoşuma gitmedi. Oyunu 7 saat oynadım bu süre zarfında oyunun kasma sorununu vs. düzeltmeye çalıştım, sizce oyun iade talebim kabul edilir mi?
Merhaba geçen hafta Steam'den FC 25 aldım ancak oyunda kasma sorunu yaşıyorum ve oyun çok hoşuma gitmedi. Oyunu 7 saat oynadım bu süre zarfında oyunun kasma sorununu vs. düzeltmeye çalıştım, sizce oyun iade talebim kabul edilir mi?
Kasma sorunu gerekçesi varsa saat süresi de biraz fazla dahi olsa Steam destek tarafına özellikle kasma ve donma oynanmıyor şeklinde yazın ispat edin. Belki oluru var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.