2 senede 70 bin km yapmış araç alınır mı?

yigitaslan

Hectopat
Bir tane araç buldum 2022 model 1.5 Turbo benzinli Otomatik tork konvertörlü şanzımanı var. Sizce alınır mı? Kısa sürede yüksek km yapması bir sorun yaratır mı? Turbo Benzinli motorların ömrü ne kadar oluyor ortalama?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tane araç buldum 2022 model 1.5 Turbo benzinli Otomatik tork konvertörlü şanzımanı var. Sizce alınır mı? Kısa sürede yüksek km yapması bir sorun yaratır mı? Turbo Benzinli motorların ömrü ne kadar oluyor ortalama?
Binicinin yapacağı KM yılda 20.000-15.000KM’dir. Kilometresi fazla.

Bulasmayin, 2 senede 70.000km binici kmsi degildir. Turbo motorlar kisa omurludur demek yanlis olur ama atmosferiklere gore genelde daha kisalar, kucuk turbo motorlar daha da kisadir. Ama elbette bunlarin hepsi kullaniciya bagli.

Hocam peki 2020 model 70 bin km mi 2022 model 70 bin km mi?
2020 model 70.000 binici kmsi olma ihtimali yuksek ama iki seneden 70.000 yapan arac ya sirket arabasidir ya da surekli is icin uzun yol yapan bir arabadir. Uzun yol yapmasi sorun degil tam tersi daha bile iyidir ama kimin nasil kullandigini bilemiyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı