2. sınavlar iptal olur mu sizce? Vakalar çok artıyor. Pazartesi kabine toplanıyormuş.
2. sınavlar iptal olur mu sizce? Vakalar çok artıyor. Pazartesi kabine toplanıyormuş.
Bence olmaz. 2. sınavları yapıp kapatabilirler.2. sınavlar iptal olur mu sizce? Vakalar çok artıyor. Pazartesi kabine toplanıyormuş.
2. sınavları yapıcaklarına okulları açıp adam akıllı eğitim versinler, daha saçma bir şey görmedim. Ne anladık da 2. sınavını olacağız acaba?2. sınavlar iptal olur mu sizce? Vakalar çok artıyor. Pazartesi kabine toplanıyormuş.
2. sınavların olacağını sanmıyorum ben. 1'i yapıp kapatacaklar bu sene.
Evet, işte bu yahu! Tweet atarak fikirlerini değiştiremezsiniz, anlayın artık. Çalışın geçin, sınav için mi çalışıyorsunuz sadece? Öyleyse yazık zaten. Sınav olursa ne ala, olmazsa da illaki bu bilgiler bir gün işinize yarayacak değil mi? Biraz kafanızı kullanın Allah aşkına.Sınavlar iptal olur mu?
Arkadaşlar biliyorsunuz ki sadece biz liselilere sınav var ilkokul ortaokul üniversiteliler yüzyüze sınavları iptal lise 1. sınıfların temeli yok 1.sınıfım bu arada Online eğitim cidden leş Türkiye'nin internet altyapısıda malum ortada. Düşünceleriniz neler sizce iptal olur mu?www.technopat.net Lise sınavları iptal olur mu?
Selamlar 8 gün sonra bizim sınavlar var ama iptal olur mu olmaz mı emin değilim. 1 hafta önce çalışmaya başladım ama geçen sefer de böyle olmuştu ve iptal edilmişti. Sizce tekrar iptal edilir mi? 7 şubat:6.670 vaka. 8 şubat: 8.103 vaka. 9 şubat: 8.636 vaka. 10 şubat:8.642 vaka. Boş yere...www.technopat.net Sınavlar iptal olur mu?
Benim çok tanıdığım var. Evinde internet olmayan, evde tek telefon olup 4 kardeş olan gibi. Yan komşum mesela, 3 kardeşler ama tek tablet var. Sırayla derslere giriyorlar. Hepsi derslerin çoğunu kaçırıyor. Bunun gibi bir sürü aile var. Herkes derslere giremedi. Ülke çaplı düşünürsek bu durumda...www.technopat.net Sınavlar iptal olur mu?
Arkadaşlar, pazartesi olan sınav ertelendi mi? Gene bir şeyler saçmalamışlar. Ama bu konuyu güncel tutmak istiyorum, eğer benden önce haber alan varsa yazabilir mi? Bende takip edeceğim sınava girecek arkadaşlar için güzel bir konu olur.www.technopat.net Sınavlar iptal olur mu?
Benim çok tanıdığım var. Evinde internet olmayan, evde tek telefon olup 4 kardeş olan gibi. Yan komşum mesela, 3 kardeşler ama tek tablet var. Sırayla derslere giriyorlar. Hepsi derslerin çoğunu kaçırıyor. Bunun gibi bir sürü aile var. Herkes derslere giremedi. Ülke çaplı düşünürsek bu durumda...www.technopat.net İstanbul'da lise sınavları iptal olur mu?
Sizce İstanbul'da erteleme veya iptal olur mu?www.technopat.net Sınavlar iptal olur mu?
Sınav saat 9'da iptal olur mu yoksa çalışmaya başlayayım mı?www.technopat.net 2. sınavlar iptal olur mu?
Selam. Ben lise 2'yim. Sadece bize sınav yapıyorlar (Liseliler için.). Sizce 2. sınavlar iptal olur mu? (Nisandakiler.)www.technopat.net Lise sınavları iptal olur mu?
25 şubat'ta sınavlar olacak deniyor fakat uzaktan eğitimden pek verim alamazken ve giremeyenler varken sınavları iptal etme ihtimalleri var mı? Kesin olacak mı?www.technopat.net Sınavlar iptal oldu mu?
Lise 2 deyim ve lise 1'de derslerim pek iç açıcı değildi. Ben de bu yıl daha azimli olmaya çalışıyorum ama ortalık çok karışık. Sınavlara en son ne oldu bilen yazarsa çok müteşekkir olurum.www.technopat.net Sınav iptal haberi gelir mi?
Arkadaşlar, sizce sınav iptal haberi bugün gelir mi ya da bu sınavları olup 2. dönem sınavlarımız iptal olur mu? Sizce bizi ne bekliyor, tahmininiz nedir?www.technopat.net 
Fikrinizin önemsiz olduğunu hala anlayamadınız mı? Dersinize çalışın siz. Ölen ölür kalanlar bizimdir fikrindeler şu an.