2. SSD aldıktan sonra ne yapılmalı?

Demir95

Hectopat
Şu an halihazırda Kioxia Exceria 500GB SSD kullanıyorum. Ancak depolama miktarı yeterli gelmediği için ekstra olarak 500GB Samsung 870 EVO aldım. Soruma gelirsek; 870 EVO'yu nasıl aktif hale getirebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD bağlantılarını yapıp, masaüstüne geldiğinizde disk yönetimi ekranında biçimlendirin. (Diski otomatik olarak biçimlendirirse bunu yapmanıza gerek kalmaz. Diski biçimlendirilmiş/yapılandırılmış görmezseniz eğer bu şekilde biçimlendirmeniz/yapılandırmanız gerekir.)

SSD bağlantılarını yapıp, masaüstüne geldiğinizde disk yönetimi ekranında biçimlendirin. (diski otomatik olarak biçimlendirirse bunu yapmanıza gerek kalmaz. Diski biçimlendirilmiş/yapılandırılmış görmezseniz eğer bu şekilde biçimlendirmeniz/yapılandırmanız gerekir.)

BIOS'tan SATA modunu AHCI olarak seçme gibi bir yazı okudum. Onu yapmama gerek yok o zaman değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı