2. SSD olarak DRAM'siz SSD alınabilir mi?

Enes Kazdal

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, merak ettiğim konu şu. Elimde hali hazırda kullanmakta olduğum Kioxia Exceria (1700-1600 MB/sn Okuma-Yazma) model SSD var. Bildiğim kadarıyla DRAM bulunan bir model. Depolama alanını arttırmak için 2. bir SSD almak istiyorum, anakartımda fazladan bir M2 SSD slotu var. Windows ilk SSD üzerinde kalmaya devam etse ve oyunlar/depolama için 2. SSD üzerinden devam etsem 2. SSD'nin DRAM'li olması gerekli mi? Ayrıca oyunlar için okuma hızları günümüz için yeterli mi yoksa daha yüksek hızlara sahip bir model gerekli mi?

Merhaba, merak ettiğim konu şu. Elimde halihazırda kullanmakta olduğum Kioxia Exceria (1700-1600 MB/sn okuma-yazma) model SSD var. Bildiğim kadarıyla DRAM bulunan bir model. Depolama alanını arttırmak için 2. bir SSD almak istiyorum, anakartımda fazladan bir M.2 SSD slotu var. Windows ilk SSD üzerinde kalmaya devam etse ve oyunlar/depolama için 2. SSD üzerinden devam etsem 2. SSD'nin DRAM'li olması gerekli mi? Ayrıca oyunlar için okuma hızları günümüz için yeterli mi yoksa daha yüksek hızlara sahip bir model gerekli mi?

İşletim sistemi kurmayacaksan alınabilir.

Merhaba, merak ettiğim konu şu. Elimde hali hazırda kullanmakta olduğum Kioxia Exceria (1700-1600 MB/sn Okuma-Yazma) model SSD var. Bildiğim kadarıyla DRAM bulunan bir model. Depolama alanını arttırmak için 2. bir SSD almak istiyorum, anakartımda fazladan bir M2 SSD slotu var. Windows ilk SSD üzerinde kalmaya devam etse ve oyunlar/depolama için 2. SSD üzerinden devam etsem 2. SSD'nin DRAM'li olması gerekli mi? Ayrıca oyunlar için okuma hızları günümüz için yeterli mi yoksa daha yüksek hızlara sahip bir model gerekli mi?
DRAM alış-verişlerde 0'a çakılmasın diye tercih ediliyor. DRAM olmasa da olur kısaca özellikten ibaret. İşletim sistemi de kurabilirsin oyun da depolama da. Sana kalmış. Oyunlar için SATA SSD'ler bile yeterli, sıkıntı çıkmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı