2 SSD vs 1 SSD ve 1 HDD

Merhaba,

Bence güçlü bir sistem toplayacağın için biraz daha bütçeyi zorlamalısın
-Daha yüksek frekanslı RAM tercih etmelisin. bu işlemcinin performansını arttıracaktır.
- Bilgisayarında resim döküman gibi depolamalar için pahalıya kaçmadan HDD eklemelisin.
- M2 SSD bu sistem için olmazsa olmaz. bütçeye göre 500 GB eklemelisin.
- Güç kaynağını yine ileri dönük olarak 750W Gold'tan aşağı alma derim.

Hayırlı olsun

Tasviyelerin için teşekkür ederim. Ama bütçemi zorluyor durumdayım zaten. RAM’lerin yeteceğini düşünüyorum.HDD’ye şuan gerek yok , eğer ileride daha fazla depolama alanına ihtiyaç duyarsam tabikide takıcam. Güç kaynağı konusunda bende yükseltmek istiyorum açıkcası ama dediğim gibi bütçemi aşıyor. Ne yapsam bilemedim o konuda.
Arkadaşlar 970 EVO’nun yanına Corsair Force 960 GB MP510 NVMe M.2 SSD koymaya karar verdim. Anakartımıda MSI X570 GAMING EDGE WIFI olarak değiştiricem. Hem 1 tane SSD slotunda soğutucu var hemde sıvı soğutma hediye ediyormuş. Değişimlerim mantıklı mı sizce?

Son düzenleme:
Bence anakartınızı MSI tercih etmeyin. MSI her zaman AMD'yi kötüleme amaçlı çalışmış bir firmadır. İşlemci ve ekran kartı AMD riske girmeyin, Asus tercih edin veya Sapphire tercih edin daha mantıklı olur. Size önerim anakartınızı Asus, ekran kartınızı Sapphire almanızdan yanadır. MP510'u biri almanızı söyledi sanırım. XPG'den şaşmayın ve şimdilik sadece 1 TB sx8200 pro alın derim. F/P açısından daha iyidir.
Hocam sistemi aldınız mı çok merak ettim .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…