2 tane 4 pinli fan montajı nasıl yapılır?

Daha fazla  
Henüz fanları satın almadım ama montaj için çoklayıcı falan gerekir ve fanla beraber sipariş veririm diye şimdiden fanların nasıl takıldığını öğrenmek istiyorum. Fanların bağlantı kablolarını nereye takmam gerekiyor? Anakartım BIOSTAR H510MHP. Kasaya şu an 4 tane ARGB fan takılı.

Henüz fanları satın almadım ama montaj için çoklayıcı falan gerekir ve fanla beraber sipariş veririm diye şimdiden fanların nasıl takıldığını öğrenmek istiyorum. Fanların bağlantı kablolarını nereye takmam gerekiyor? Anakartım BIOSTAR H510MHP. Kasaya şu an 4 tane ARGB fan takılı.

Bu 4 fanı ne olarak kullanacaksınız mesela 3 intake 1 egzoz mu?

Bu 4 fanı ne olarak kullanacaksınız mesela 3 intake 1 egzoz mu?
Hazır sistem aldık ve içinde 4 tane ARGB fan var. 3'ü intake 1'i de egzoz. 4 fan zaten hazır olarak takılı. Sıcaklık değerleri yeterince düşük olmadığı için 2 tane de kasanın üstüne eklemeyi düşünüyorum. Anakartta diğer 2 fan için yer kalır mı, fazladan kablo almaya gerek var mı diye 4 tane fanın zaten takılı olduğu bilgisini verdim. Almayı düşündüğüm fanlar 4 pinli. Almam gereken ek bir kablo falan olursa diye fanların nasıl bağlanılacağını şimdiden öğrenmek istiyorum.
Hatta almayı düşündüğüm fan bu: Amazon.com.tr

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı