2 tane aynı ağdan var

SasiranKedi

Hectopat
Daha fazla  
Benim sorunum şu: Diyelim benim Wi-Fi'min adı iPhone bilgisayar internetten çıkıyor ve hem iPhone hem de iPhone 2 adlı 2 tane ağ var ikisinden de internette bağlanabiliyorum ama internet gidince aşırı ping de çıkıyor.

Benim sorunum şu: Diyelim benim Wi-Fi'min adı iPhone bilgisayar internetten çıkıyor ve hem iPhone hem de iPhone 2 adlı 2 tane ağ var ikisinden de internette bağlanabiliyorum ama internet gidince aşırı ping de çıkıyor.
Hocam konuyu daha açık anlatın hiçbir şey anlamadım.

Hocam modemden kaynaklı olabiliyor. Wifi 5 GHz ve 2.4 GHz olarak bölünüyor. Eğer yeni bir bilgisayarınız varsa ikisinide kullanabilirsiniz.

Dağıtıcı mı var hocam evde. Ayrıca çok kötü bir şekilde anlatım bozukluğu var.
sitenin kendi düzeltmesi ?
Hocam konuyu daha açık anlatın hiçbir şey anlamadım.
ya diyelimki benim wifi ağımın adı mami internet bir anda gidiyor ve geri açtığımda hem mami gözüküyor hemde mami 2 adlı bir ağ gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı