2 tane GTX 1660 Ti için anakart ve PSU önerisi

T1atar0

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 2 tane GTX 1660 Ti ekran kartı var mining için kullanmayı düşünüyorum fakat hangi güç kaynağı ve anakart gerekiyor bana. Bütçe kısıtlı o yüzden 2. el düşünüyorum. Hangi özelliklerin gerektiğini söylerseniz memnun olurum.

Çoklu GPU destekleyen bir anakart ve en az 800W güç kaynağı gerekiyor. Diğer bileşenleri bilmediğim için direkt ürün atamam.

Çoklu GPU destekleyen bir anakart ve en az 800W güç kaynağı gerekiyor. Diğer bileşenleri bilmediğim için direkt ürün atamam.

Düşük bir işlemci de olsa yine 800W mı gerekli çünkü ekran kartı Max 120W güç tüketiyor diye biliyorum 2 kart 240W diğer bileşenlerle falan 400 diyelim en fazla, mantık çerçevesinde bu şekilde bir sonuç çıkıyor ama bu konu hakkında aklıma takılan çok şey var yanlış anlamazsanız neden 800W gerekli olduğunu bana anlatabilir misiniz? Sadece konunun mantığını anlamak istiyorum.

Düşük bir işlemci de olsa yine 800W mı gerekli çünkü ekran kartı Max 120W güç tüketiyor diye biliyorum 2 kart 240W diğer bileşenlerle falan 400 diyelim en fazla, mantık çerçevesinde bu şekilde bir sonuç çıkıyor ama bu konu hakkında aklıma takılan çok şey var yanlış anlamazsanız neden 800W gerekli olduğunu bana anlatabilir misiniz? Sadece konunun mantığını anlamak istiyorum.
Belirttiğiniz ekran kartının TDP değeri 120W fakat peak durumdayken 130 üzerine çıkabiliyor. Ekran kartına stabil güç gitmesi içinse yaklaşık 200W gerekli olacaktır. Eğer ''iş görsün yeter'' derseniz tüm sistem için 600W'lık bir PSU bakabilirsiniz.

Belirttiğiniz ekran kartının TDP değeri 120W fakat peak durumdayken 130 üzerine çıkabiliyor. Ekran kartına stabil güç gitmesi içinse yaklaşık 200W gerekli olacaktır. Eğer "iş görsün yeter" derseniz tüm sistem için 600W'lık bir PSU bakabilirsiniz.

İş görsün yeterden kastınız tam olarak nedir? Bir de anakart sadece 1 ekran kartı destekliyorsa biz buna riser takarak 2. bir ekran kartı takabilir miyiz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı