2 TB hard disk önerisi

Bütçe
450TL

Rutheniu

Decapat
Katılım
14 Ocak 2019
Mesajlar
596
Makaleler
5
Çözümler
6
2 TB 3.5" hard disk almayı düşünüyorum sistemime. 1 TB'ı geçen oyun arşivim var. Hepsini burada tutmayı ve aktif olarak oynamayı planlıyorum. Seagate Barracuda düşünüyorum ama Toshiba veya WD de alabilirim. Hangi marka ve modeli önerirsiniz? Kullanıcı yorumları bekliyorum. Arada 100 TL fiyat farkı olabilir sorun değil, 450 TL'ye kadar bütçem var. Önemli olan uzun ömürlülük, sessizlik. Önerilerinizi ve kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleme:
2 TB 3.5" hard disk almayı düşünüyorum sistemime. 1 TB'ı geçen oyun arşivim var. Hepsini burada tutmayı ve aktif olarak oynamayı planlıyorum. Seagate Barracuda düşünüyorum ama Toshiba veya WD'de alabilirim. Hangi marka ve modeli önerirsiniz? Kullanıcı yorumları bekliyorum. Arada 100 TL fiyat farkı olabilir sorun değil, 450 TL'ye kadar bütçem var. Önemli olan uzun ömürlülük, sessizlik. Önerilerinizi ve kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum.
WD Blue'yi bazı kişiler kötülüyor ama aldırma 2TB modelini kullanıyorum ve maşallahı var gayet sessiz ve güzel kasada serin bir yere koyarsan bak kayfine. 🙂
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı