Daha fazla
- Meslek
- Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim
Okumayı önermene sevindim, kendi okuduğunu anlamamana şaşırmadım, o değeri okumada verdi dün ancak yazmada veremedi, sentetik testlerde verilen değerler ya da ultra optimizasyonda olan testler günlük koşullarda her zaman gerçeği yansıtamıyor diyorum. Zira 10.000 okuma değeri de günümüzde ortalama kullanıcılar gerekli değil.Gen 5 desteği yoksa o değeri görmez dedim, tekrar okumanı öneririm.
DRAM olmayan bir SSD tavsiye ediyorsunuz. İleride yaşanılacak problemlerin (Düşük yazma okuma hızı, dosya aktarımında hantalık) garantisini veriyor musunuz? Ben göremedim.
Ağır iş yapmıyorsan, TB'lerce data/bilgi yönetimi ya da ihtiyacı olan programlar kullanmıyorsan reklam olarak verilen rakamlarla yaşamanın anlamı yok, bütçene uyduğu sürece istediğini yapabilirsin. Zira tüm sistemler SSD üzerine kurulu ve SSD yazma okumayı çok hızlı yapıyor, ancak bir HDD gibi yapamadığı için her okuma yazma sırasında kendinden yiyor mu demeli o zaman RAID mi yapalım diyeceksin? Sanmıyorum, iyi günler.
Akıllı telefonlar akıllı insanlar, hızlı sistemler hızlı ve doğru seçimler demek değil. Düşünecek vakti kalmıyor insanların.