2 TB SSD tavsiyesi

Bütçe
4000-4500

körcoder

Femtopat
Daha fazla  
Anakart
Msi B450-A
Selam, kullandığım 1 TB HDD ömrünü tamamladı. Onun yerine SSD almayı düşünüyorum. Halihazırda bir tane 500GB M.2 SSD mevcut ve 1 tane M.2 slot bulunuyor. Kafamdaki soru işareti 1 TB SATA SSD mi almalıyım yoksa hazırdaki SSD'yi çıkarıp 2 TB M.2 SSD mi almalıyım? Oyun ve günlük kullanım için lazım. Bütçeyi çok zorlamak istemiyorum ama 2 TB M.2 SSD önerisi için 4000-4500 civarına çıkabilirim. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Hocam 2 TB için 5 bin liralara hatta daha üstüne çıkmanız gerekiyor. İlgilenirseniz bütçenize uygun bu ürün mevcut.

Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bütçenizi aşan ancak 2 TB tek seçenek bu gibi duruyor.

Hocam Exceria G2 modeli için yorumunuz var mı, Pro modele göre daha uygun gözüküyor, ayrıca M.2 dönüştürücü alarak ekstra bir M.2 SSD eklenebiliyormuş galiba, bilginiz varsa bu yöntemi önerir misiniz?

O kadar para verilmemeli bence. 500 GB hadi 1 TB M.2 SSD yeterli fazlasına gerek yok yani para israfı. Tabii kide işine yarar ama tavsiyem o kadar harcamaman.

Bu alınabilir illahi 2TB istiyorum diyorsan.

O kadar para verilmemeli bence. 500 GB hadi 1 TB M.2 SSD yeterli fazlasına gerek yok yani para israfı. Tabii kide işine yarar ama tavsiyem o kadar harcamaman.

Bu alınabilir illahi 2TB istiyorum diyorsan.

Şu an elimde M.2 500 GB var, onu çıkaracağım için 2 TB düşündüm ama fiyatlar yüksek dediğin gibi, oyunlar için M.2 yerine SATA SSD almak mantıklı olur mu peki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı