2 TL harçlık ile neler yapılır?

• Konuyu başlatan Lioren
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 3.625

Lioren

Hectopat
Makaleler
8
Yer
Istanbul/Beyoğlu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM : 16GB
İşlemci : Intel İ5-11400H 2.7~4.5GHz
SSD : Crucial 500GB
Ekran Kartı : RTX 3050Ti 4GB 60W
İşletim Sistemi : Windows 11 Home
Ekran : 1080p IPS 144Hz 3ms
Merhaba. 12 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç harçlık almadım. EYT'de yaş sınırlamasının kalmasıyla birlikte annem emekli oldu ve emekli maaşı almaya başlayınca bana günlük 2₺ verecek. Günde daha fazla verir mi bilmiyorum ama ben "2₺ versen yeter günde" dedim. Annem de kabul etti.

Kısacası yeni emekli olanlar maaş almaya başladığında günde 2₺ alacağım.

Dışarı çıkıp bir şey yapmam çünkü hafta içi okulum 13:00'dan 20:30'a kadar sürüyor (kursa gitmiyorum.). Kısacası haftaiçleri okul günümü zehir ediyor.

Hafta sonu ise yine dışarı çıkmam fakat marketten bir şeyler alırım kısacası kalkıp "paranı biriktirip X ürününü al" diyebilirsiniz.

Oyun alırım şu an aklımda Cities: Skylines, Assetto Corsa, Dirt Rally, Minecraft Bedrock Edition, Hearts of Iron IV, aoh2 gibi oyunlar var. Oyun/program/uygulama önerebilirsiniz (eğer oyun önerecekseniz düşük sistem olursa sevinirim).

Elektronik aletler de alabilirim gamepad, gameboy, kulaklık standı vs. gibi şeyler.

Sistemim şu;

Grundig laptop.
Intel Pentium B960 2.20GHz
6 GB RAM (4+2) DDR3.
228 GB Turbox SSD :(
HD Graphics
60Hz ekran.
Arçelik anakart.

Sistemimi belirttim diye illa oyun, bileşen vs. önermenize gerek yok. Istediğiniz şeyleri önerebilirsiniz, yeter ki önerdiğiniz şey 400-500₺ üzeri olmasın öyle olunca biriktiremiyorum parayı 🤠.

Not : bu para 10₺'ye kadar da çıkabilir günlük. Ona göre de önerebilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaş haklı bencede GeForce NOW alabilirsin.

Merhaba. 12 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç harçlık almadım. EYT'de yaş sınırlamasının kalmasıyla birlikte annem emekli oldu ve emekli maaşı almaya başlayınca bana günlük 2₺ verecek. Günde daha fazla verir mi bilmiyorum ama ben "2₺ versen yeter günde" dedim. Annem de kabul etti.

Kısacası yeni emekli olanlar maaş almaya başladığında günde 2₺ alacağım.

Dışarı çıkıp bir şey yapmam çünkü hafta içi okulum 13:00'dan 20:30'a kadar sürüyor (kursa gitmiyorum.). Kısacası haftaiçleri okul günümü zehir ediyor.

Hafta sonu ise yine dışarı çıkmam fakat marketten bir şeyler alırım kısacası kalkıp "paranı biriktirip X ürününü al" diyebilirsiniz.

Oyun alırım şu an aklımda Cities: Skylines, Assetto Corsa, Dirt Rally, Minecraft Bedrock Edition, Hearts of Iron IV, aoh2 gibi oyunlar var. Oyun/program/uygulama önerebilirsiniz (eğer oyun önerecekseniz düşük sistem olursa sevinirim).

Elektronik aletler de alabilirim gamepad, gameboy, kulaklık standı vs. gibi şeyler.

Sistemim şu;

Grundig laptop.
Intel Pentium B960 2.20GHz
6 GB RAM (4+2) DDR3.
228 GB Turbox SSD :(
HD Graphics
60Hz ekran.
Arçelik anakart.

Sistemimi belirttim diye illa oyun, bileşen vs. önermenize gerek yok. Istediğiniz şeyleri önerebilirsiniz, yeter ki önerdiğiniz şey 400-500₺ üzeri olmasın öyle olunca biriktiremiyorum parayı 🤠.
Hocam sisteminiz iyi değil öncelikle. Geforce Now alın ya da Xbox oyunda alıp oynarsınız.

İnternetin iyi ise GeForce NOW alabilirsin.
Hocam hiç demeyin. 100mbps interneti apartman altyapısı yüzünden 12mbps olarak kullanıyorum. Denemiştim, kafayı yedirtiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı