Lioren
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RAM : 16GB
İşlemci : Intel İ5-11400H 2.7~4.5GHz
SSD : Crucial 500GB
Ekran Kartı : RTX 3050Ti 4GB 60W
İşletim Sistemi : Windows 11 Home
Ekran : 1080p IPS 144Hz 3ms
Merhaba. 12 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç harçlık almadım. EYT'de yaş sınırlamasının kalmasıyla birlikte annem emekli oldu ve emekli maaşı almaya başlayınca bana günlük 2₺ verecek. Günde daha fazla verir mi bilmiyorum ama ben "2₺ versen yeter günde" dedim. Annem de kabul etti.
Kısacası yeni emekli olanlar maaş almaya başladığında günde 2₺ alacağım.
Dışarı çıkıp bir şey yapmam çünkü hafta içi okulum 13:00'dan 20:30'a kadar sürüyor (kursa gitmiyorum.). Kısacası haftaiçleri okul günümü zehir ediyor.
Hafta sonu ise yine dışarı çıkmam fakat marketten bir şeyler alırım kısacası kalkıp "paranı biriktirip X ürününü al" diyebilirsiniz.
Oyun alırım şu an aklımda Cities: Skylines, Assetto Corsa, Dirt Rally, Minecraft Bedrock Edition, Hearts of Iron IV, aoh2 gibi oyunlar var. Oyun/program/uygulama önerebilirsiniz (eğer oyun önerecekseniz düşük sistem olursa sevinirim).
Elektronik aletler de alabilirim gamepad, gameboy, kulaklık standı vs. gibi şeyler.
Sistemim şu;
Grundig laptop.
Intel Pentium B960 2.20GHz
6 GB RAM (4+2) DDR3.
228 GB Turbox SSD
HD Graphics
60Hz ekran.
Arçelik anakart.
Sistemimi belirttim diye illa oyun, bileşen vs. önermenize gerek yok. Istediğiniz şeyleri önerebilirsiniz, yeter ki önerdiğiniz şey 400-500₺ üzeri olmasın öyle olunca biriktiremiyorum parayı
.
Not : bu para 10₺'ye kadar da çıkabilir günlük. Ona göre de önerebilirsiniz.
Kısacası yeni emekli olanlar maaş almaya başladığında günde 2₺ alacağım.
Dışarı çıkıp bir şey yapmam çünkü hafta içi okulum 13:00'dan 20:30'a kadar sürüyor (kursa gitmiyorum.). Kısacası haftaiçleri okul günümü zehir ediyor.
Hafta sonu ise yine dışarı çıkmam fakat marketten bir şeyler alırım kısacası kalkıp "paranı biriktirip X ürününü al" diyebilirsiniz.
Oyun alırım şu an aklımda Cities: Skylines, Assetto Corsa, Dirt Rally, Minecraft Bedrock Edition, Hearts of Iron IV, aoh2 gibi oyunlar var. Oyun/program/uygulama önerebilirsiniz (eğer oyun önerecekseniz düşük sistem olursa sevinirim).
Elektronik aletler de alabilirim gamepad, gameboy, kulaklık standı vs. gibi şeyler.
Sistemim şu;
Grundig laptop.
Intel Pentium B960 2.20GHz
6 GB RAM (4+2) DDR3.
228 GB Turbox SSD
HD Graphics
60Hz ekran.
Arçelik anakart.
Sistemimi belirttim diye illa oyun, bileşen vs. önermenize gerek yok. Istediğiniz şeyleri önerebilirsiniz, yeter ki önerdiğiniz şey 400-500₺ üzeri olmasın öyle olunca biriktiremiyorum parayı

Not : bu para 10₺'ye kadar da çıkabilir günlük. Ona göre de önerebilirsiniz.
Son düzenleme: