batmak demiyorum ama, sadece paramı korumaz mı? ahım şahım bi yükselmesini beklemiyorum.Altının battığı yok sürekli yükseliyor. Ekrem İmamoğlu tutuklandığındada yükseldi mesela bir şekilde yükseliyor altından batman imkansıza yakın bu ülkede.
batmak demiyorum ama, sadece paramı korumaz mı? ahım şahım bi yükselmesini beklemiyorum.Altının battığı yok sürekli yükseliyor. Ekrem İmamoğlu tutuklandığındada yükseldi mesela bir şekilde yükseliyor altından batman imkansıza yakın bu ülkede.
Korur tabii ki degerli bir maden satın alıyorsun. az muz degerli, çok muz degersiz. Altın gün gectikce azalıyor maden bu.Batmak demiyorum ama, sadece paramı korumaz mı? ahım şahım bi yükselmesini beklemiyorum.
Gençliğini düşünecek diye geleceğini mi mahvetsin? Baştaki o büyüdüğünde de gitmezse ne olacak gençliğini mi düşünecek? Yapsın altına yatırımı gelecekte başı ağrımaz.Harca geç, o yaşta ekonomi mi düşünülür, nerede bulacaksın gençliğini bir daha. En güzel yılların.
Aylık aldığı 5000 tl mi geleceğini kurtaracak ? Gideceği üniversite geleceğini kurtaracak, o parayı da üniversite hazırlığını yaparken kafa dağıtmak için ara sıra kullanması çok daha mantıklı.Gençliğini düşünecek diye geleceğini mi mahvetsin? Baştaki o büyüdüğünde de gitmezse ne olacak gençliğini mi düşünecek? Yapsın altına yatırımı gelecekte başı ağrımaz.
Aylık aldığı 5000 TL mi geleceğini kurtaracak? Gideceği üniversite geleceğini kurtaracak, o parayı da üniversite hazırlığını yaparken kafa dağıtmak için ara sıra kullanması çok daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.