2 yıl aradan sonra CS:GO oynanır mı?

Kimse tavsiye etmiyor, tavsiye eden de Faceit öneriyor. Teşekkürler, yorumlarınızı bekliyorum.

Yani eğer CS:GO oynamak için oynayacaksan topluluk sunucuları oynayabilirsin. Ama rank kasmak vs için oynayacaksan bence hiç o topa girme. Valorant'ta bence aynı durumda oyun ne kadar iyi olsa da CS:GO'yu kötüleyen kanser kitlenin oynadığı bir oyun haline geldi.
 
CS:GO ben oynuyorumda ama artık CS 1.6 tatı vermiyor geçtim CS 1.6 başına bütün gün oynadım CS:GO'da ben bu kadar oynaman.

Bende CS: S geçtim. Baya oynadım klana çağırdılar dedim katılayım yeni arkadaşlar edinirim. Bugün WP grubundan çıkartmışlar. Neymiş efendim başka klanın serverına neden girmişim. Farklı map oynamak için akşama kadar dd2 oynamaktan bıktım dedim. Cevap yok.
 
Bende CS: S geçtim. Baya oynadım klana çağırdılar dedim katılayım yeni arkadaşlar edinirim. Bugün WP grubundan çıkartmışlar. Neymiş efendim başka klanın serverına neden girmişim. Farklı map oynamak için dedim. Cevap yok.

Bende başladım az çok istersen bana sunucu IP, si ver oynayalım.
 
Bende başladım az çok istersen bana sunucu IP, si ver oynayalım.
Bence hiç başlama CS: S'ye. Neden dersen sunucularda revive var. Karşı takımda bir kişi kalmış beni revle diye tutturuyor. Kaldırmıyorsun küfür ediyor. All talk'da açmışlar. İki takımda birbirini duyuyor. Öldürüyorsun hile diyor, voteban açıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı