Cicikuş.
Centipat
CS GO’da kesinlikle hile geliyor. Ben yıllardır oynamıyorum bıraktım. Çünkü her maç 2-3 bot ile oynuyorduk arkadaşımla ve sürekli hile geliyordu. Bir dönem çok artmıştı. Fakat genelde hile yapanlar ezik olduğundan baş edebiliyorsun. Genelde prefire yaparlar onda da omuz gösterdin mi sıçıyorlar. Kendim de izleyip banladığımdan o dönem sürekli bu omuz göstermeyi yapıyordum. Eğer adam seni direkt görmüyorsa omzunu gösterirken çıkıp sıkar öyle olunca da hile olduğu net belli olur. Aim biraz sıkıntı tabi ama doğru pozisyon alınca sonuçta ben de kafaya direkt vuruyordum. AWP ile hiç sıkıntı olmuyordu. Fakat sürekli trolleyenler ben 80+ skor yapmışken attığım molotofun içine gidip ölüp banlatanlar yüzünden oyundan soğuduk ve arkadaşla oyunu bıraktık. Şu an durum nedir bilmiyorum fakat bizden sonra bir ara oyun ücretsiz olmuştu. Kitle muhtemelen daha kötü. Oynanmaz kesinlikle. FPS oyun olarak da bence güzel bir oyun yok. Escape From Tarkov var o da hem çok zor, hem oyuncular çok iyi hem de herkese hitap etmiyor.