Yıl olmuş 2020 CS:GO oynanır mı?

CS GO’da kesinlikle hile geliyor. Ben yıllardır oynamıyorum bıraktım. Çünkü her maç 2-3 bot ile oynuyorduk arkadaşımla ve sürekli hile geliyordu. Bir dönem çok artmıştı. Fakat genelde hile yapanlar ezik olduğundan baş edebiliyorsun. Genelde prefire yaparlar onda da omuz gösterdin mi sıçıyorlar. Kendim de izleyip banladığımdan o dönem sürekli bu omuz göstermeyi yapıyordum. Eğer adam seni direkt görmüyorsa omzunu gösterirken çıkıp sıkar öyle olunca da hile olduğu net belli olur. Aim biraz sıkıntı tabi ama doğru pozisyon alınca sonuçta ben de kafaya direkt vuruyordum. AWP ile hiç sıkıntı olmuyordu. Fakat sürekli trolleyenler ben 80+ skor yapmışken attığım molotofun içine gidip ölüp banlatanlar yüzünden oyundan soğuduk ve arkadaşla oyunu bıraktık. Şu an durum nedir bilmiyorum fakat bizden sonra bir ara oyun ücretsiz olmuştu. Kitle muhtemelen daha kötü. Oynanmaz kesinlikle. FPS oyun olarak da bence güzel bir oyun yok. Escape From Tarkov var o da hem çok zor, hem oyuncular çok iyi hem de herkese hitap etmiyor.

Maalesef muadili yok oyunun. Oynanış mekaniği bu kadar saran başka oyun olmadığı için yıllar geçmesine, hatalara ve hilelere rağmen en çok oynanan rekabetçi oyun durumunda kendisi. Valorant sallar mı tahtını diye bekledim fakat maalesef yanına bile yaklaşamaz. Prime yanında güven faktörü de önemli. Bize 40-50 maçta 1 hile anca geliyor. Lem ve üzeri rütbe seviyelerinde oynayabiliyorsanız çok daha keyifli halde oyun. Alt rütbeler işkence maalesef.

Şu hileleri bir ben göremedim. Silver rütbeyim 22-23 kazanmam falan var arkadaşımla giriyoruz arada sırada ve sadece 2 kere hile geldi birinde de atıldı. Artık her önünüze gelene hile demeyi bırakır mısınız? Daha geçen gün Rekabetçide şansla çok iyi oynadım diye karşı taraftan 2-3 kişi bana sövdü.

Beyler ben hayatta oynamam derdim hep baska oyunlari oynadim. Aradan vakit gecti arkadaslar gir falan filan dediler girdim silverdan solo MG 2'ye ciktim. Inanilmaz kanser ama hile olmayinca ve guzel oynadiginiz vakit cok zevkli ve aslinda cok casual/arcade bir oyun. RS6 (oynadim vakitlice) gibi oyle sapik yerlerden cikan insanlar yok. Arkadasin varsa baska oyun bekliyorsan bence girilir. Sahsen CoD Blackops,PS5 ve Cyberpunk cikacak boylelikle CS'de benim gozumden duser. Vakit buldukca gaming yapmayi severim ama bazen CS oyle bir hal aliyorki bilgisayari yakmak istiyorsunuz cunku hile cok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı