2 yıl kullanmak için hangi iPhone tercih edilmeli?

T3tracon

Hectopat
Katılım
9 Temmuz 2019
Mesajlar
1.124
Makaleler
2
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 10 sınıfım. 2 yıl sonra üniversiteye gitmeden önce yeni bir telefon alacağım. Bu süre boyunca kullanmak için IPhone'ları araştırdım. Bütçem 3000₺ civarı. Mobilde oyun oynamam render almam çok fotoğraf çekmem. Instagram, Netflix ve Spotify kullanırim genellikle. Şu an kullandığım telefon P9 Lite 2017. yani iPhone 6'ya bile geçsem daha iyi olur. Batarya konusu benim için önemli değil. Ayrıca küçük ekranlar tercihimdir. Depolama konusunda ise popüler uygulamaları yüklemek için yer olsun yeter. Fotoğraflar için gerekirse iCloud alırım. Bu yüzden benim için en iyi 2 model iPhone 7 ve iPhone 8 gibi görünüyor. 2. el alacağım. Piyasayı biraz araştırdım 2. el iPhone 7 32 GB 2300₺ bandında. 2. el iPhone 8 64 GB 3300₺ bandında. iPhone 7 almaya karar kılmıştım ki karşıma kronik anakart problemi olduğu ortaya çıktı. İkinci el sağlam bulsam bile 1-2 ay sonra elimde kalmayacaği ne malum diye düşünmedim değil. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
 
Ablam 2 yıllık iPhone 7 kullanıcıs ben 5 aylık iPhone 7 kullanıcısıyım ve hiçbir sorunu olmadı anakart sorununu ilk defa sizden duydum ve iPhone 8 alın derim kablosuz şarj, truetone ekran gibi özellikleri var ve daha fazla güncelleme alacak 7 serisine göre.
 
Artık 7 ve 8 almak oldukça mantıksız. 6 senelik modelden bir şey bekleyemezsin. Xiaomi, POCO gibi modeller daha memnun edecektir.

iPhone 8 o kadar kötü değil be hocam. Kullanılır yani.
 
Artık 7 ve 8 almak oldukça mantıksız. 5 senelik modelden bir şey bekleyemezsin. Xiaomi, Poco gibi modeller daha memnun edecektir.
Yeterince araştırdım. Benim beklentilerimi gayet karşılayan telefonlar. Xiaomi, Poco gibi telefonlar almak istesem bu konuyu açmazdim.
Batarya sizin için sorun değilse iPhone SE 2020 öneririm.
SE 2020 bütçemi fazlasiyla aşmakta. Yoksa ilk tercihim olurdu.
 

Geri
Yukarı