2 yıl makine okuyup DGS geçmek mantıklı mı?

berke hindistan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, ben sayısal 327k yaptım evet iyi bir puan değil, geçen sene de istediğim puan olmamıştı mezuna kalmıştım bu sene de sağlık problemleri olunca çalışamadım. Makine mühendisliği düşünüyorum 2 yıllık makine okuyup DGS ile geçmek mantıklı mıdır? Yapan varsa ayrıntılarıyla açıklayabilir mi?

Merhaba, ben sayısal 327k yaptım evet iyi bir puan değil, geçen sene de istediğim puan olmamıştı mezuna kalmıştım bu sene de sağlık problemleri olunca çalışamadım. Makine mühendisliği düşünüyorum 2 yıllık makine okuyup DGS ile geçmek mantıklı mıdır? Yapan varsa ayrıntılarıyla açıklayabilir mi?
Bu grupta 2 yıllık makine okuyan vardı gruba girip yazarsan belki cevaplayabilirler

Dün keşfetime bir paylaşım düşmüştü ve o paylaşıma göre 2 yıllık Makine bölümü için KPSS Ön Lisans Taban Puanı 68 idi. DGS'nin yanı sıra KPSS Ön Lisansta çoğu Ön Lisans bölümüne göre daha düşük puanla atanabilmek avantajlı ama 2 yıllık Makine bölümü müfredatının kolay olmadığını duymuştum. Eğer temeliniz yoksa okurken biraz zorlanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı