Ben ikinci mezun senemdeyim sayısaldan hazırlanıyorum şu anda. Lisede sağlık sorunlarıyla uğraştığım için pek başarılı olamamıştım ama senin aksine benim de lgs puanım çok iyi gelmişti, özel liseyi tam burslu okudum. Ama lisede talihsizlikler yaşadım işte. Eğer en azından son iki senem iyi geçseydi kazanabilirdim diye düşünüyorum. Kazanan arkadaşlarım da oldu. Geçen sene de epeyce düzelttim sıralamamı, iyi bir sene geçirmediğim halde. O kadar sorunla uğraştığım halde belli bir başarı yakalayabildim. Ben yaptıysam herkes yapar diye düşünüyorum. Ki yanlış anlama dili küçümsemiyorum ama sayısal dilden çok daha zor ama ona rağmen sayısalda bile iki üç ayda köpek gibi çalışarak derece yapan insanlar var. Senin en önemli işin tyt zaten, ingilizceye zaten aşinalığın var, annen de yardımcı olur. Tyt yi de iki seneyi bırak çok kassan birkaç ayda bile bitirirsin. Ama bence şimdiden başla, sınava kadar da unutmamak için tekrar yap, deneme çöz. Ydt için nasıl çalışılıyor bilmiyorum, hocalarınla görüşürsün annen yardım eder falan ama altından kalkılamayacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. İki senede çok rahat derece yapılır, asla geç değil. Benim hocam dört ayın bile az olmadığını, hala yapabileceğimi söylüyor mesela. Keşke iki yılım olsa. Ben şu an birkaç hafta içinde tyt tamamlamaya çalışıyorum, yerine göre günde bir iki konu bitiriyorum. Zorlarsan her şey oluyor. Senin zorlamana da gerek yok, çok vaktin var. Merak etme, yaparsın.