pyrsan
Centipat
Daha fazla
Hocalarım merhaba. Şu an 10.sınıf ögrencisiyim küçüklükten beri ingilizceye bayağı bir düşkünüm. Annem İngilizce ögretmeni küçüklükten beri haşır neşirim. İnsanların ne dediklerine ilişkin gerçek hayatta veya oyunlarda cevap verebiliyorum. Oyunlarda insanlar ile konuşup anlaşıp sohbet kurabiliyorum. Seneye kesinlikle dil seçeceğim ama sayısal dersleri yapamıyorum ve aklımda sorular var. Cevaplarsanız sevinirim. 9 ve 10'um boş geçti diyebilirim ö. Zel okulda zorlamıyorlar. Genel 10.sınıf denemelerinde 20-30 arası yapip gidiyorum. Bu yaz tatili geçtikten sonra 11.sınıfda güzel bir çalışma programı ile çalışmayı düşünüyorum. YDT ve TYT'yi ikisini beraber halletmeyi düşünüyorum ve bu konuda da istekliyim iyi bir üniversiteye gitmek istiyorum. Liseye geciş sınavı puanım çok iyi gelmemişti. Ama üniversitede bir şeyler başarmak istiyorum. 11. sınıfın başından çalışmaya başlayıp 12.sınıfda tempoyu arttırırsam netlerim yükselir mi? Onun cevabını kendim veremiyorum. Sanırsam düşüncelerine ihtiyacım var.