Yaklaşık 2 yıl önce toplama PC aldim ve şu anda termal macunu şu durumda değiştirmeli miyim?
6 aydan 6 aya değiştirilmesi önerilen bir işlemi[...]
Elinizde mevcutsa macun, açmışken alkollü bir mendille temizleyip yenileyin. Sicaklik degerleri ve islemciniz de onemli.Yaklaşık 2 yıl önce toplama PC aldim ve şu anda termal macunu şu durumda değiştirmeli miyim?
Kim önermiş onu? Fosiller mi?6 aydan 6 aya değiştirilmesi önerilen bir işlemi 2 yıl bekletmek akıl işi değil. Değiştirirseniz faydasını görürsünüz.
Kim mi öneriyormuşSöktüğüne göre artık mecbur değiştirmek zorundasın.
Bunu kim öneriyormuş?
90 derece olduğunu leylekler mi söyledi?Kim mi öneriyormuşİşlemciyi kim 90 dereceye maruz bırakmak ister?
Neye yorum yapmam gerektiğini size mi sormam gerek hocam anlamadım. 2 yıl çok fazla bir süre benim görüşüme göre kime sorsam 6 ayda bir değiş faydalı olur diyor.Elinizde mevcutsa macun, açmışken alkollü bir mendille temizleyip yenileyin. Sicaklik degerleri ve islemciniz de onemli.
Kim önermiş onu? Fosiller mi?
Ezbere yorum yapmayın.
Söktüğüne göre artık mecbur değiştirmek zorundasın.
Bunu kim öneriyormuş?
Söktüğüne göre artık mecbur değiştirmek zorundasın.
Bunu kim öneriyormuş?
Kaliteli bir macun 2 yıl rahat gider, 6 ayda bir macun değiştirilmez.
6 ayda bir macun değiştirme ihtiyacı doğuyorsa macunda sıkıntı vardır.
Mesela benim soğutucumdaki macun 1 yıl 8 aylık, Ryzen 5600 ile BF2042 de işlemcim 57 derece.
Kim mi öneriyormuşişlemciyi kim 90 dereceye maruz bırakmak ister?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.