Ben de okuyorum. Temelini öğrenip kendin üstüne koymazsan bir işlevi yok. DGS ile mühendisliğe de geçebilirsin mezun olunca.
Siz nasıl iş bulmayı planlıyorsunuz hocam?
Ben de okuyorum. Temelini öğrenip kendin üstüne koymazsan bir işlevi yok. DGS ile mühendisliğe de geçebilirsin mezun olunca.
Okuduğun üniversitenin ve hocaların da etkisi oluyor mezun olduktan sonraki süreçte. Her öğrencisi olmasa da belli başlı öğrencilerine iş imkanı için yardımcı oluyor hocalar. Bizim hocamızın yanında çalışan mezunlar var örneğin. Ama dediğim gibi kişiye, üniversiteye ve şans faktörüne de bağlı.Siz nasıl iş bulmayı planlıyorsunuz hocam?
DGS aracılığıyla adaylar 2 yıllık önlisans bölümlerin den 4 yıllık lisans programlarına geçiş hakkı kazanmak için çabalarlar ve 2 yıllık bir önlisans programı olan bilgisayar programcılığı bölümünden mezun olan adaylar da bunu yapmak istediklerinde girebilecekleri belli başlı bölümler vardır. Bilgisayar programcılığı mezunu olarak adayların DGS ile geçiş yapabileceği, bilgisayar programcılığı DGS bölümleri şunlardır:Hocam bilgisayar programcılığı okuyan birisi açık öğretim ile YBS'ye geçiş yapabiliyor mu cidden? Bunu bilmiyordum da.
Okuduğun üniversitenin ve hocaların da etkisi oluyor mezun olduktan sonraki süreçte. Her öğrencisi olmasa da belli başlı öğrencilerine iş imkanı için yardımcı oluyor hocalar. Bizim hocamızın yanında çalışan mezunlar var örneğin. Ama dediğim gibi kişiye, üniversiteye ve şans faktörüne de bağlı.
Diller bile üniversiteye göre değişiyor sanırım ben şuan C# ve HTML gördüm henüz ve CSS'e yeni geçtik.Anladım hocam. İnternetten baktım özel sektörde iş bulabilme imkanı fazla ve yazılım şirketlerinde iş bulabiliniyor. Benim alternatiflerim arasına girdi bu bölüm. Peki size hangi dilleri öğretiyorlar hocam?
Diller bile üniversiteye göre değişiyor sanırım ben şu an C# ve HTML gördüm henüz ve CSS'e yeni geçtik.
Doğru bu arada, evet. Ders planına attığım yerden bakabilirsin.Demek ki ilk zaman web programlama dilleri öğretiyorlar. Anladım hocam çok sağ olun iyi geceler.
1.sınıfta html az biraz css gördük web tasarımı dersinde. programlamanın temelleri dersinde önce algoritma sonra flow chart en son c# giriş yaptık. Ofis programları öğrendik. Photoshop'ta temel şeyleri öğrendik. matematik dersi bildigin mat 1 işledi bizde. 2.sınıftayım şuan c++, ileri seviye c#. php, sql,mat 2 , mesleki ing ve ağ temelleri görüyorum.Demek ki ilk zaman web programlama dilleri öğretiyorlar. Anladım hocam çok sağ olun iyi geceler.
Hocam bu bölümü okuyanlar hacker'lıkta yapabilirler mi aynı zamanda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.