Mehmet_5445
Femtopat
2 yıllık bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum iyi bir üniversitede puanı yüksek olan Cerrahpaşa var onu düşünüyorum sizce okunur mu? Önü açık mı? 12. sınıfım.
2 yıllık bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum iyi bir üniversitede puanı yüksek olan Cerrahpaşa var onu düşünüyorum sizce okunur mu? Önü açık mı? 12. sınıfım.
Lisans okumaktansa Önlisans okumak daha avantajlı şuan. Lisans okuyanların çoğu iş bulamıyor veya bulduğu işte Önlisans okuyan kişi kadar maaş alıyor. 2 Yıllık Bilgisayar Programcılığı okuyup eğer bir şirkete girme bir planın varsa bir yerde işe başlayıp daha sonrasında DGS ile 2-3 yıl daha okuyup Lisans diploması alabilirsin.
Yani kendimi geliştiririm hatta yazın eğer kazanırsam yazın gitmeden önce bi başlıcam onla alakalı konulara bakmaya videolar izliycem. Yani gitmek mantıklı önü açık bir bölğm değil mi?Kendini geliştirebilirsen okuyabilirsin ama yatayım dersen saçma bir bölüm ama kendimi geliştireyim diyorsan okunabilir çevre edinirsin en azından okulun bu katkısı olur
Lisans okumaktansa ön lisans okumak daha avantajlı şu an. Lisans okuyanların çoğu iş bulamıyor veya bulduğu işte ön lisans okuyan kişi kadar maaş alıyor. 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyup eğer bir şirkete girme bir planın varsa bir yerde işe başlayıp daha sonrasında DGS ile 2-3 yıl daha okuyup lisans diploması alabilirsin.
Bazı 2 yıllıklar bazı 4 yıllıklardan daha avantajlı diye biliyorum ama yazılım sektöründe tam bilmiyorum araştırdım bazı yerlerde okunur diyolar dgs ile 4 yıllığa tamamlabilir diyolar.Durum tamamen tam tersi bu arada. 2 yıllık diplomanın yazılım sektöründe hiçbir karşılığı yok.
Girişimci kafaya sahipseniz okunur. Yz da ilerlediğine göre planını oluşturabilen öne çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.