İnceleme 2 yıllık Casper Excalibur G770 deneyimi

Laptopun özellikleri:
İçinde GTX 1650 ve Intel UHD Graphics GPU bulunmakta. İşlemci olarak da Intel i5-10300H bizlere sunuluyor. RAM ise Crucial 16 GB 3200MHz mevcut. Son olarak da Kioxia-Exceria SATA SSD 480GB bulunuyor.

Kullandığım işletim sistemim:
Windows 11.

Karşılaştığım Windows hataları:
Herhangi bir hatayla şükür karşılaşmadım.

Sevdiğim yanı:
Özellikleri ortalama oyunlarda gayet yetiyor. Şarjı güç modunda iken derslerim için yetiyor.

Sevmediğim yanı:
Tabii ki de aşırı ısınma sorunu. Her ne kadar içini temizletsem termal macun yeniletsemde malzeme kalitesinden dolayı ısınma sorunları çok fazla oluyor. Özellikle yüksek grafikli oyunlarda fanı ne kadar dönerse dönsün laptopu soğutmuyor. Yani gerekmedikçe yüksek performans modunda değil de bir düşük modda çalıştırmanızı tavsiye ederim.

Son eklemek istediklerim:
Ben maalesef bu laptopu alırken laptoplarla hiçbir aram yoktu ve bu markayı aldım. O zamanlar bunun fiyatına daha iyi laptoplar varmış ben bilmediğim için direk bunu aldım. Yani ben aslında çok bir sorunla karşılaşmadım fakat siz alacaksanız excaliburadan uzak durup daha başka markalara bakmanızı tavsiye ederim. Herkese iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam G870 kullanıyorum acayip memnunum hiç ısınmıyor cihaz sessizde boşta 27 derece Cinebench değerleri bayağı yüksek ben tavsiye ederim G870

Hocam G870 kullanıyorum acayip memnunum hiç ısınmıyor cihaz sessizde boşta 27 derece Cinebench değerleri bayağı yüksek ben tavsiye ederim G870.

Hocam 870 serisini bilmiyorum ama 770 laptopumda aşırı ısınma var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…