2 yıllık Corsair K70 RGB alınır mı?

BCatto

Hectopat
İnternetten klavye araştırırken ikinci el Corsair K70 RGB MX Red Switch ilanına denk geldim. Öncelikle fiyatı 500 TL ve pazarlıkla biraz indirebilirim. Buna karşın arkadaş az kullandığını yazmış ama bana 2 yıl kullandığını söyledi bana ve garantisinin yeni bittiğini söylüyor. İlana "hiçbir sorunu yoktur" yazmış. 'Qwerfd' tuşlarının yedek keycapleri ise hiç açılmamış. Fotoğraflarda gayet temiz duruyor ve bilek desteğinde ise bir aşınma göremedim. Sizce bu Klavye almaya değer mi? Sıfırı 1200 TL civarında satılan bir klavyeye göre fiyatı da çok uygun gözüktü. 500 TL ile ucuz mekanik yerine ikinci el Corsair amanın daha mantıklı olduğunu düşündüm. Fotoğraflarda temiz gözüküyor ama 2 yıl kullanılmış olması tuşlarda yumuşama vs. gibi sorunlar yaratır mı?

evet klavye LUX modeli eklemeyi unutmuşum. Adamla mesajlaştım ama hala kararsızım.
Eğer aciliyeti yoksa indirim kovalayıp K68 modelini 550 TL’ye alabilirsiniz diye düşünüyorum. Özellikle Black Friday’da İtopya’da çok büyük indirimler oluyor. O kadar bekleyemem derseniz her cuma günü İncehesap’ta indirimler oluyor. Şahsen ben 2. el klavye almayı mantıklı bulmuyorum.

Eğer aciliyeti yoksa indirim kovalayıp K68 modelini 550 TL’ye alabilirsiniz diye düşünüyorum. Özellikle Black Friday’da İtopya’da çok büyük indirimler oluyor. O kadar bekleyemem derseniz her cuma günü İncehesap’ta indirimler oluyor. Şahsen ben 2. el klavye almayı mantıklı bulmuyorum.
Şu an k68 itopyada 1200 tl civarı sizce o 550 tlye kadar düşebilir mi beklemeli miyim ?

Şu an k68 itopyada 1200 tl civarı sizce o 550 tlye kadar düşebilir mi beklemeli miyim ?
K68 RGB modelinden bahsediyorsunuz sanırım. Kırmızı ledli olan modeli düşer diye düşünüyorum. Şahsen ben de indirim kovalıyorum ve ASUS ROG Scope TKL Cherry MX Blue almayı düşünüyorum. Tahminimce 550-600 TL gibi bir fiyata alabilirim.

K68 RGB modelinden bahsediyorsunuz sanırım. Kırmızı ledli olan modeli düşer diye düşünüyorum. Şahsen ben de indirim kovalıyorum ve ASUS ROG Scope TKL Cherry MX Blue almayı düşünüyorum. Tahminimce 550-600 TL gibi bir fiyata alabilirim.
Anladım, peki ikinci el klavyeyi mantıklı bulmamanızın sebebi nedir ?
biraz korktuğum nokta tuşlarda basış hissiyatında bozulma, gevşeme, esneme gibi sorunlarla karşılaşmak böyle bir durum olabilir mi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı