Merhaba Technopat Sakinleri, düşük bütçede fare incelemesi yapacağım. Şu zamanlarda kimi insanların gerek maddi durum, gerek başka durumlar olsun para biriktirmesi zor oluyor. Bu yüzden düşük bütçede ürün bakıyorlar. Bense 2 yıldır kullandığım Prozone G88 faremi genel açıdan inceleyeceğim. (Kullandığım görseller alıntıdır.)
1-Kutusu
Kutu olarak gayet hoş bir görüntüsü var. Çok bir şeyi yok, gerek yok.
2-Ürün Özellikleri ve Yazılım
Açıkçası internetten araştırdım fakat ne tip sensör kullanıyor bulamadım. 6400 DPI'ya kadar çıkabiliyor. Bayağı hafif, tahminen yaklaşık 60-70 gramdır. Yazılımı mevcut. Her bir tuşu ayarlanabilir, 7 tane ışık modu var, ışığını açıp kapatmanız da mümkün ve parlaklığı rahatsız etmeyecek düzeyde, tekerleği 1 sefer döndürdüğünüzde ne kadar aşağı veya yukarı gidecek onun gibi şeyleri de ayarlayabiliyorsunuz. (Tabi yazılım üzerinden yapabiliyorsunuz sadece.) Makrosu da var, kendi makronuzu da ayarlayabilirisiniz. Birkaç kere standart makrosunu denedim ve PUBG, CS:GO gibi oyunlarda iş görür. (Merak etmeyin, Sniperci olduğumdan makro kullanmam
)
Asıl büyük soru geldi.
3-Fiyatı nedir ve alınır mı?
70-80 TL civarında bir fiyatı var. Bence alınır. Gayet hafif ve dandik hissettirmeyen bir faredir.
Artıları (+)
1-Kutusu
Kutu olarak gayet hoş bir görüntüsü var. Çok bir şeyi yok, gerek yok.
2-Ürün Özellikleri ve Yazılım
Açıkçası internetten araştırdım fakat ne tip sensör kullanıyor bulamadım. 6400 DPI'ya kadar çıkabiliyor. Bayağı hafif, tahminen yaklaşık 60-70 gramdır. Yazılımı mevcut. Her bir tuşu ayarlanabilir, 7 tane ışık modu var, ışığını açıp kapatmanız da mümkün ve parlaklığı rahatsız etmeyecek düzeyde, tekerleği 1 sefer döndürdüğünüzde ne kadar aşağı veya yukarı gidecek onun gibi şeyleri de ayarlayabiliyorsunuz. (Tabi yazılım üzerinden yapabiliyorsunuz sadece.) Makrosu da var, kendi makronuzu da ayarlayabilirisiniz. Birkaç kere standart makrosunu denedim ve PUBG, CS:GO gibi oyunlarda iş görür. (Merak etmeyin, Sniperci olduğumdan makro kullanmam
Asıl büyük soru geldi.
3-Fiyatı nedir ve alınır mı?
70-80 TL civarında bir fiyatı var. Bence alınır. Gayet hafif ve dandik hissettirmeyen bir faredir.
Artıları (+)
- Hafif,
- Yazılımı var,
- Dandik hissettirmiyor,
- Çoğu mause tutuşu için uygun,
- Orta ve küçük eller için uygun.
- Bal peteği şeklinde delikleri olduğu için içi rahatsız etmeyecek düzeyde kirleniyor ama temizlemesi kolay değil.
- Boyutu orta olunca büyük ellere tam oturmuyor diyebilirim.
- Örgü kablo olmaması üzdü.