2 yıllık teknik bölüm yazılır mı?

Öncelikle selamlar. Lisansların atamalarının kötü olduğu bir dönemdeyiz malum (eşit ağırlık en azından öyle) ben de hızlı bir şekilde sektöre atılmak devlet kadrosunda en azından diğer bölümlere göre ataması daha iyi olan ön lisans bölümlerini araştırıyorum bildiğiniz ya da kendi tecrübe ettiğiniz durumları yazarsanız çok memnun kalırım. Hayırlı bayramlar.
4 yıllık okumanın zaman kaybı olduğunu düşünüyorum en mantıklısını yapmış olursunuz. Ben de 2 yıllık okuyorum ilk yılım bitti.

Meslek lisesi çıkışlı değilim de çok zorlanır mıyım?

Açıkçası ben biraz zorlandım ama alana ilginiz varsa çok sorun olacagını düşünmüyorum.

İyiymiş hocam peki bilgisayar programcılığı hakkında bilginiz var mı?

O bölümü örgün olarak okumanın gereksiz olduğunu düşünüyorum günümüzde matematik ögretmenleri bile atanmadığı için yazılımcı oluyor hatta direkt lise mezunu adamlar kurslara vs. gidip yazılımcı olarak çalışıyorlar.

Açıkçası ben biraz zorlandım ama alana ilginiz varsa çok sorun olacagını düşünmüyorum.

O bölümü örgün olarak okumanın gereksiz olduğunu düşünüyorum günümüzde matematik ögretmenleri bile atanmadığı için yazılımcı oluyor hatta direkt lise mezunu adamlar kurslara vs. gidip yazılımcı olarak çalışıyorlar.

Hocam benim ilgi alanlarım biraz daha sözel ağırlıklı ancak kendimi kandırıpta işsiz kalmak istemiyorum şu an sadece ataması iyi mi kötü mü o kafadayım (yanlış olduğunu biliyorum ancak yaşadığımız coğrafya belli)

AÖF olarak da felsefe ya da tarih okuyacağım zaten.

2 yıllık makine mezunu olup CNC tornacı olan ve gayet iyi maaş kazananlar çok. Yanlış bilmiyorsan 120 bin gibi bir aylık maaş alıyorlar.

Mezunların durumu pek iç açıcı değil.

O kadar alıyorlar mı ya vay be.

Hocam bir şeyler yazın tatmin olamadım daha.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı