2 yıllık yazılım ile bir kariyer oluşturabilir miyim?

Kerem ex machina

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Meslek lisesi mezunuyum ve normalde psikoloji bölümü istiyordum ondan dolayı eşit ağırlığa hazırlanıyordum. Bilişim bölümü mezunuyum ve yüksek kalibre yerlerde staj yaptım. Yazılım konusunda tüm derslerden tam notla geçtim. HTML, C#, PHP, ve JavaScript'e ortalama ve üstü olarak hakimim. İngilizcemde B2 - C1 seviyesinde (yakın zamanda sertifika alacağım). Psikoloji okumak istiyorum fakat şu an aşırı yığılma var, her taraf psikoloji mezunu dolu. Acaba 2 senelik bilgisayar programcılığı ile güzel bir kariyer ya da iş imkanı yakalayabilir miyim? 4 senelik düşünmüyorum zaman kaybı olarak görüyorum. Süreç boyunca kendimi geliştirirsem ve network yaparsam gelecekte iyi yerlerde olma şansım var mı acaba? Önerilerinizi ve fikirlerinizi merakla bekliyorum. Teşekkür ederim.

Hocam Okuldaki Yazılım bilgilerin ile kariyer oluşturamassınız okul sana yazılım öğretmez nasıl yazabileceğini öğretir. Size Önerim 5-6 ay daha yazılıma çalışıp her kodun işlevini öğrenmeniz bunları öğrendikten sonra herşeyi kavraya bilirsiniz iyi günler.

Bahsettiğim 2 yıllık ön lisans okumalı mıyım? Bu sene YKS'ye gireceğim mezuna bıraktım geçen sene. 2 yıllık okuyup iyi bir iş bulabilir miyim bunu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…