Çözüldü 20.000-25.000TL Hazır sistem önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wexa_exe

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem alacağım kendime hazır sistem olarak linkleri aşağıda verdim ve monitör alacağım onunda linki aşağıda var kasa için 20.000-25.000TL bütçem var monitörde 5000 TL maksimum önerebileceğiniz farklı sistemler varsa bekliyorum.

Ramtech olan bilgisayar yani 32 GB RAM bulunan sistem fiyat performans olarak çok iyi ama PSU 400W ve değişmiyor onu almayı düşünmüyorum bu nedenle ama yine de ekledim ona da bir yorum yaparsanız sevinirim ve bilgisayarı oyun oynamak için alıyorum.

@Eray_05 o Trendyol'daki sistem zeytinburnunda kendi mağazasıda var Instagram'dan reklamından görmüştüm o yüzden koydum konuya o sistemide zaten dediğim gibi PSU çok kötü o sistem için. Bir de oyunlarda Intel işlemciler daha kötü diyorlar AMD'ye göre senin attığın sistemde Intel var işlemci olarak ekran kartını biliyorum güzel F/P bir ekran kartı.

@Eray_05 o Trendyol'daki sistem zeytinburnunda kendi mağazasıda var Instagram'dan reklamından görmüştüm o yüzden koydum konuya o sistemide zaten dediğim gibi PSU çok kötü o sistem için. Bir de oyunlarda Intel işlemciler daha kötü diyorlar AMD'ye göre senin attığın sistemde Intel var işlemci olarak ekran kartını biliyorum güzel F/P bir ekran kartı.

Attığınız sistemlerin hiçbiri alınmaz, eğer yapabiliyorsanız 2. el sistem toplamanızı öneririm.

@dreads07 vallahi reis 2. el de çok güven olmuyor ya mining falan yapılmış çıkıyor sıkıntılı iş PC de 2.el yani sıfır hazır sistem arıyorum. Sence arkadaşın attığı sistem nasıl B580'li sistem?

@dreads07 vallahi reis 2. el de çok güven olmuyor ya mining falan yapılmış çıkıyor sıkıntılı iş PC de 2.el yani sıfır hazır sistem arıyorum. Sence arkadaşın attığı sistem nasıl B580'li sistem?

Eğer alırken testlerini düzgün yaparsan bir sorun olmaz, 2. el olarak alacağın RTX 3070 miningli bile olsa sıfır RX 580'den de 3050'den de kat kat daha iyi.

Attığın sistemdeki ekran kartı en berbat ekran kartı+ olarak driverları hala tam değil ve çok kötü kasmalar donmalar vb. şeyler oluyor. Konu sahibine tavsiyem ikinci ele yönel bu bütçede teker tekerde toplayabilirsiniz sıfır 25kya çok zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı