wexa_exe
Decapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem alacağım kendime hazır sistem olarak linkleri aşağıda verdim ve monitör alacağım onunda linki aşağıda var kasa için 20.000-25.000TL bütçem var monitörde 5000 TL maksimum önerebileceğiniz farklı sistemler varsa bekliyorum.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.gamegaraj.com
Ramtech olan bilgisayar yani 32 GB RAM bulunan sistem fiyat performans olarak çok iyi ama PSU 400W ve değişmiyor onu almayı düşünmüyorum bu nedenle ama yine de ekledim ona da bir yorum yaparsanız sevinirim ve bilgisayarı oyun oynamak için alıyorum.
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
RAMTECH BİLGİSAYAR RUN Ryzen 5 5500 32Gb Ram 512Gb M2 Rx580 8Gb Ekran Kartı Gaming Bilgisayar - Fiyatı, Yorumları
RAMTECH BİLGİSAYAR RUN Ryzen 5 5500 32Gb Ram 512Gb M2 Rx580 8Gb Ekran Kartı Gaming Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Onyx 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Onyx 5A AMD RX 580 ekran kartına sahip, AMD Ryzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.
Ramtech olan bilgisayar yani 32 GB RAM bulunan sistem fiyat performans olarak çok iyi ama PSU 400W ve değişmiyor onu almayı düşünmüyorum bu nedenle ama yine de ekledim ona da bir yorum yaparsanız sevinirim ve bilgisayarı oyun oynamak için alıyorum.