20.000-30.000 TL'ye iyi bir sistem toplanabilir mi?

ArdaLegends

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba malum ekonomimiz rezalet ve her gün daha kötüye gidiyor. Bu dönemde 20-30 bin arası bütçe ile sistem toplanır mı?(2. elsiz)

Toplanır. İstersen yardımcı olabilirim toplama konusunda.

O fiyata her turlu toplanir tabii. Mesele siz nasil bir sistem istiyorsunuz? Daha simdi akakce'den hizlica bir baktim ama bu butceyi sadece kasaya ayirsaniz dahi RTX 3060'li bir sistem toplamak biraz zorlar gibi duruyor acikcasi.

İtopya'dan git hazır sistem al.
O da mantikli tabii. Kendisi toplamaya calisirsa bu butce biraz zor gibi cunku.

Merhaba malum ekonomimiz rezalet ve her gün daha kötüye gidiyor. Bu dönemde 20-30 bin arası bütçe ile sistem toplanır mı?(2. elsiz)

Sıfır olarak İtopya'da 4060'lı sistem toplanır hocam monitör dahil.

O fiyata her turlu toplanir tabii. Mesele siz nasıl bir sistem istiyorsunuz? Daha simdi Akakçe'den hizlica bir baktim ama bu butceyi sadece kasaya ayirsaniz dahi RTX 3060'li bir sistem toplamak biraz zorlar gibi duruyor açıkçası.

O da mantikli tabii. Kendisi toplamaya calisirsa bu bütçe biraz zor gibi cunku.

Genelde kendimiz toplayınca daha ucuza geliyor o yüzden. Vallahi monitor ile birlikte 25-27 bandında kasa 3-4K da monitör düşünüyorum.

Tavsiyem hazır sistemler almanızdır indirim bekleyebilirsiniz.

Hangi siteyi önerirsiniz?

Toplanır. İstersen yardımcı olabilirim toplama konusunda.

Şu an toplasam sorardım fakat önümüzdeki ayı beklemem gerekiyor.

Genelde kendimiz toplayınca daha ucuza geliyor o yüzden. Vallahi monitor ile birlikte 25-27 bandında kasa 3-4K da monitör düşünüyorum.
O zaman RTX 3000 ve 4000 serisinden bir sey toplamaniz imkansiz desek yeridir herhalde. Ya alternatif AMD ekran kartlarina yonelmeniz gerekecek yada ilk basta GTX serisi bir sey alip ileride bir 10-20k para biriktirince RTX 3000 veya 4000 serisine gecmeniz gerekecek.

Hangi siteyi önerirsiniz?
Bence akakce basta olmak uzere her turlu guvendiginiz sitelerde goz gezdirin derim. Bundan sonraki en buyuk indirim ilkbahar indirimleri olur herhalde.

O zaman RTX 3000 ve 4000 serisinden bir şey toplamaniz imkansiz desek yeridir herhalde. Ya alternatif AMD ekran kartlarina yonelmeniz gerekecek ya da ilk basta GTX serisi bir şey alip ileride bir 10-20k para biriktirince RTX 3000 veya 4000 serisine gecmeniz gerekecek.

Bence Akakçe basta olmak uzere her turlu guvendiginiz sitelerde goz gezdirin derim. Bundan sonraki en buyuk indirim ilkbahar indirimleri olur herhalde.

Genesis Force | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com bu sisteme 1TB SSD ve sıvı soğutucu koyunca 28k oluyor 1-2K ekstra ekleyip monitor de çözsem iyi olmaz mı? Bu sistemi önerir misin bir de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı