20.000 TL-25.000 TL 3D animasyon ve render için sistem toplama

Bütçe
20.000-25.000 TL

Erhansule

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, PC sistemi toplamak için 20.000TL -25.000 TL arası bir bütçem var. Karakter animasyon işinde çalışmaktayım. Sıklıkla maya programı üzerinden iş yapıyorum. Yer yer 3D Max ve Blender programlarıyla da çalışıyorum. Kimi zaman CPU render; kimi zamanda GPU render almam gerekiyor. 2D ve 3D karakter animasyonları ve simülasyon ürettiğim zamanlarda yoğun bir RAM kullanımım söz konusu ve tabii ki sonrası için de video edit işleri devreye giriyor. Genelde After Affect kullanıyorum. Mesleki heyecanın getirisi oyunlarla da performans oyuncusu olarak olmasa da yenilikleri takip etmeği seviyorum. Kullanıcı özetim bu. :) Sistem önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Toplam 25.016 TL.

2 Adet 1TB SSD koydum, umarım yeterlidir.

Bütçeyi 200 TL aşabiliyorsanız Samsung SSD'den 2 tane alıp Kingston olanı almayın.

Çok sağol Yüksek RPM Tam kafamdaki sistem olmuş 👍🏼 ekran kartı olarak yeni çıkan amd rx 6800 xt düşünüyordum ama bende tekrar rtx 3080 döndüm teyit etmiş oldum sayende . Cevabın için tekrardan çok sağol 🙏

24.880 TL.
Depolamaya çok ihtiyacınız vardır diye 4 TB HDD koydum. 1 TB+1 TB SSD de yeter derseniz Kingston A2000 veya mümkünse aynı SSD'den veya bir tane daha almanızı öneririm.

Coil Whine hiç yaşamadım ama render alırken eski makinem jet motoru sesiyle yarışıyordu 🙂 O yüzden olmaz umarım ama olursada yadırgamam galiba 🙂 Kasa için bu sistemi high towera çevirsem ısı için büyük bir fark yaratır mı ?
@passat sistem için çok sağol iyice pekişti kafamda ki parçalar 👍🏼 SSD ve RAMleri daha sonradan yükseltme yoluna girişicem . Zaman harcadığın için tekrardan çok teşekkür ederim .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı